Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΠΟΙΟΙ "ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΔΟΪΡΑΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ;"
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πρωτομαγιά στην Δοϊράνη! Διαβάζει ή ακούει ¨Πρωτομαγιά στην Δοϊράνη¨ και νομίζει πως είναι στην Δοϊράνη της Μακεδονίας, στην Δοϊράνη που δόθηκαν μάχες και πέσανε κορμιά για να μείνει Ελληνική, στην Δοϊράνη που ακόμη μυρίζει το αίμα των προγόνων μας, από Κρήτη έως τα Βόρεια σύνορά μας.
Πρωτομαγιά στην Δοϊράνη; Σε ποια Δοϊράνη; Στην Δοϊράνη που έχει τρία χρόνια που μόνο υποσχέσεις έχουμε ακούσει από την Διοίκηση της Περιφέρειας και από τον ίδιο τον Περιφερειάρχη πριν από ένα χρόνο ακριβώς;
Που να πάνε για Πρωτομαγιά; Μήπως στα χίλια δένδρα που παλαιότερα μαζεύονταν χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Β. Ελλάδα; Στα χίλια δένδρα που τα έχουν φράξει και τα άφησαν στο έλεος του Θεού; Στα χίλια δένδρα που δεν μπόρεσαν μετά από τόσα χρόνια να καθαρίσουν την λίμνη από τα πεσμένα και σαπισμένα δένδρα;
Μήπως στο χωριό Δοϊράνη της Μακεδονίας μας κάτω από τα λιγοστά πλατάνια και λεύκες που θέρισαν τα χόρτα, ξεράθηκαν και αντί να καθίσει ο κόσμος επάνω στο γκαζόν θα καθίσει επάνω στα άχυρα των χόρτων;
Φθάνεις στην Δοϊράνη, πας στα χίλια δένδρα, αλλά η πολιτεία κατάφερε να στρέψει τους Μακεδόνες προς την Σκοπιανή Δοϊράνη! Όχι μόνο τους ¨σπρώχνει¨ αλλά τους δίνει και μπόνους, το γέμισμα του ρεζερβουάρ, θαρρείς και δεν μπορεί να το ελέγξει και να επιβάλλει πρόστιμα όπως και στα τσιγάρα!
Έτσι με το μπόνους και με τις φθηνές τιμές στο φαγητό, μια και ο ΦΠΑ στην Ελλάδα δεν αφήνει τους ντόπιους της Δοϊράνης να κάνουν καλύτερες και ελκυστικές τιμές, ο κόσμος τρέχει να φουλάρει βενζίνη, να φάει και να του περισσέψουν και χρήματα!
Πιστεύω πως πάνω από δυο χιλιάδες αυτοκίνητα πέρασαν στην Δοϊράνη των Σκοπίων, που σημαίνει τουλάχιστον οκτώ χιλιάδες άνθρωποι!
Κάντε λογαριασμό και δείτε πόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ πηγαίνουν στην αγορά των Σκοπίων που θα μπορούσαν να μείνουν στην αγορά της Μακεδονικής Δοϊράνης, στις Μουριές, στο Δροσάτο κ.λ.π.
Βέβαια η συμπεριφορά των επαγγελματιών της Σκοπιανής Δοϊράνης είναι άψογη, τα φαγητά τους μπόλικα και καλομαγειρεμένα και από κόσμο, ξεπερνάει και αυτήν της σουβλακοπανήγυρις του Κιλκίς.
Παραλίμνια κέντρα νεολαίας που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από αυτά της Χαλκιδικής, πλην της Θάλασσας κ.λ.π.
Ας είναι καλά οι Κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών που δεν ξέρουν και δεν θέλουν να μάθουν τι γίνεται στην Μακεδονία!
Απορώ, γιατί χύθηκε τόσο αίμα αφού δεν τους ενδιαφέρει;
Γιατί χύθηκε τόσο αίμα αφού δεν υπάρχει ούτε ένας πολιτικός που να «κοιτάξει», αν έχει το θάρρος, στον καθρέφτη και να διερωτηθεί: «Τι κάνω; Τι θα πω στα παιδιά μου;»
Καλό μήνα, καλά μυαλά σε όλους μας και το πολλάκις  εξαμαρτείν  εστίν ηλιθιότητα των ψηφοφόρων!

Αδέσμευτος Δημοσιογράφος για 45ο χρόνο

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply