Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΙ ΟΙ ΗΤΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Ήττα την τελευταία αγωνιστική για τις Ελπίδες Κιλκίς.
Ήττα με σκορ 3-1 για την Β´ ομάδα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς , Ελπίδες , σε αγώνα εκτός έδρας με τον Εθνικό Μουριών. Μια ήττα άνευ ουσίας αφού το συγκεκριμένο τμήμα πέτυχε τον στόχο παραμονής στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Κιλκίς και στα τελευταία παιχνίδια το προπονητικό team είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει και παίκτες από το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα ετοιμάζοντας ποδοσφαιριστές για το μέλλον. Για το λόγο αυτό παρόλο που το πρωτάθλημα της μικρότερης ηλικιακής ομάδας του νομού τελείωσε , ο προπονητικός προγραμματισμός συνεχίζεται με στόχο η ομάδα να παρουσιάσει και την επόμενη σεζόν ένα αξιόλογο σύνολο. Πέρα από τις προπονήσεις θα δίνονται εβδομαδιαία φιλικά με ομάδες νέων της ΕΠΣΜ με την λήξη και του εκεί πρωταθλήματος. Για την ιστορία του παιχνιδιού η ομάδα των Ελπίδων προηγήθηκε με πλασέ του Κουρουζίδη στο 6’ ενώ δέχτηκε τα τέρματα στα 17’, 73’ & 80’.
Στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος έκανε το ντεμπούτο του και νεαρός τερματοφύλακαςΣιαπκάρης Γιώργος με πολύ καλή παρουσία. Σύνθεση : Κιοσές (30’Σιαπκάρης), Χατζηβασιλείου, Ζαφειρόπουλος (46’ Κατσάρας), Νικολαΐδης, Ανανιάδης, Μαχμουτάι, Παπαδόπουλος, Μακάριος, Κουρουζίδης, Τζιάνας (77’ Μαργαριτόπουλος), Μπούνζτρα.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply