Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΝΙΚΗΣΕ ΤΗΝ ΑΕΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ ΜΕ 1-0
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Νίκη και κορυφή για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.
Με σκορ 1-0 επικράτησε η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας  Αλέξανδρος Κιλκίς επί της ΑΕ Πολυκάστρου. Σε εντός έδρας παιχνίδι στο κατάμεστο από φιλάθλους Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς ο Αλέξανδρος έπιασε πολύ καλή απόδοση και πήρε την νίκη δίκαια αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 43’ μετά την άδικη αποβολή του Νάση. Το μοναδικό τέρμα του παιχνιδιού πέτυχε ο Μπάμπης Κοτσαμποϊκίδης στο 40’ με φανταστικό πλασέ από το ύψος του πέναλτι και ενώ πήρε εκπληκτική ασίστ 40 μέτρων από τον Σερταρίδη.  Στο 2ο ημίχρονο η φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν , αλλά η σωστή τοποθέτηση των παικτών του Αλεξάνδρου δεν άφησε περιθώρια και  θα μπορούσε να πετύχει άλλα  2 τέρματα σε ισάριθμα τε τα τετ των  Αποστολίδη &Τσολακίδη , ενώ η μοναδική υποψία απειλής εξουδετερώθηκε από τον Ζάικο στο 78´ όταν δέχτηκε χλιαρό σουτ από το ύψος της περιοχής. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο , εκτός έδρας με τον ΠΑΟΝ Επταλόφου. Σύνθεση : Ζάικος, Βασιλειάδης, Ιωαννίδης Σ, Νάσης, Σερταρίδης, Γιαξής, Τσολακίδης, Ιωαννίδης Δ (57’ Αγαθαγγελίδης), Κοτσαμποϊκίδης (71’ Αποστολίδης), Βαχαρέλης (55’ Τσιμπούκας),Τζεβελέκης (77’ Γρηγοριάδης).

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply