Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΡΙΓΗ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Με ανοιχτό το στόμα έμειναν οι πιστοί από κάθε γωνιά της χώρας, που σχηματίζουν ουρές στον τάφο του Αγίου Παϊσίου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης.
Τι συνέβη; Εσκιμώοι ήρθαν από την Αλάσκα μόνο και μόνο για να προσκυνήσουν τον τάφο του Γέροντα Παϊσίου.
Το γκρουπ των περίπου 55 Εσκιμώων επισκέφθηκε πριν από λίγες εβδομάδες το ησυχαστήριο του Ευαγγελιστή Ιωάννη του Θεολόγου, όπου εκοιμήθη το 1994 ο γνωστότερος σύγχρονος άγιος της Ορθόδοξης Εκκλησίας, για να το προσκυνήσουν.
Σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα o αριθμός των επισκεπτών έχει πολλαπλασιαστεί από τότε που το Οικουμενικό Πατριαρχείο αγιοποίησε τον γέροντα Παΐσιο, 22 χρόνια μετά το θάνατό του.

«Έχουν αυξηθεί οι ημερήσιες εκδρομές από κάθε σημείο του κόσμου. Κυρίως το καλοκαίρι τα πούλμαν είναι δεκάδες σε καθημερινή βάση» υποστηρίζει η κ. Αναστασία, κάτοικος της περιοχής.








http://www.makeleio.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply