Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΑΒΑΤΑ ΜΕ 2-2 ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΗΣ ΑΠ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ισοπαλία για το ΠΑΙΔΙΚΟ.
Με ισοπαλία και σκορ 2-2 συνέχισε το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ παραμένοντας στην πρώτη θέση του σχετικού βαθμολογικού πίνακα με αντίπαλο τον δεύτερο FOUL Training. Σε εκτός έδρας παιχνίδι στα Διαβατά η γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ ( 9’ ) όταν και εκμεταλλεύτηκε λάθος πίσω γύρισμα στον τερματοφύλακα. Στο 14’ ο Τουτσίδης με φοβερό σουτ στο γάμα της αντίπαλης εστίας από το ύψος της περιοχής πέναλτι έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα των Ελπίδων είχε το έλεγχο και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για τέρμα κάτι το οποίο δεν έγινε και σε αντεπίθεση στο 28’ δέχτηκε γκολ. Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η νεα φουρνιά του Αλεξάνδρου ανέβασε στροφές και στο 41’ κέρδισε πέναλτι αφού αντίπαλος αμυντικός απέκρουσε με το χέρι πάνω στην γραμμή τέρματος την μπάλα. Εκτέλεσε ο Κατσάρας και 2-2 , σκορ με το οποίο έληξε και το παιχνίδι αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου μέχρι την λήξη του παιχνιδιού. Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο , 10:30 με τον ΜΑΣ Αγχιάλου.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Ναλμπάντης , Ζιόυτας ( 14’ Περπερίδης ), Σοφής , Ρεμπετσιώτης , Κατσάρας , Μπατσέλι , Τουτσίδης , Σπασόπουλος , Βαφειάδης , Ζάλτος.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply