Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΕΡΙ ΑΝΕΜΩΝ ………ΚΑΙ (Ξ)ΥΔΑΤΩΝ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Καλό μήναααααααααα. Καλό κουράγιο και υπομονή.
Τι εβδομάδα και αυτή πιά!
Μας πήρανε όλοι χαμπάρι και μας δουλεύουν ψιλό γαζί και δεν είναι μόνο τα ψέματα που λένε και το κακό που κάνουνε, το χειρότερο είναι πως θέλουν και να τους πιστέψουμε! 
Όσο θα θεωρούμε τους εαυτούς μας σκλάβους των διοικούντων σήμερα, δεν πρόκειται ποτέ ως σκλάβοι να νικήσουμε. Πρέπει να νοιώσουμε και να γίνουμε ελεύθεροι και ίσοι!

@@ Όπου και εάν γυρίσεις συναντάς ποιό πολλά σκυλιά και
"σκυλιά", παρά ανθρώπους. Γιά τα πρώτα τα περισσότερα ήταν οικόσιτα, γιά τα δεύτερα ήταν, είναι και θα παραμείνουν οικόσιτα. Όμως, έχετε με δίκαιο να διερωτάσθε τι θα γίνει, όμως σας λέμε πως έως την ερχόμενη Τετάρτη θα έχετε επίσημη απάντηση, καθώς και γιά εκείνους που μέχρι τώρα δεν "ήξεραν" τίποτε και τώρα κάνουν τους ειδήμονες.

@@ Το Κιλκίς πλέον απέκτησε και επίσημα τους "κουκουλοφόρους"
του! Κρύβοντα γιατί είναι αυτοί που όπως είπε και ο Δήμαρχος "τους διαβάζουν το 5% από όσοι διαβάζουν εσένα".  Συκοφαντούν, βρίζουν, πετούν λάσπη αλλά ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ! Και από τέτοιους κολαούζους - όπως τους χαρακτηρίζουν - περιμένουν οι πολίτες να ενημερωθούν! 


@@ Κοινωνικό Μέρισμα! Πίστεψαν πάνω από 1.500.000 αφελείς ότι θα τους επιστραφούν λίγα χρήματα από αυτά που μάζεψαν χαρακώνοντας, ματώνοντας και κοροϊδεύοντας τον κόσμο. Που πα ρε Καρακίτσο; Ακόμη πιστεύεις αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες;

@@ Είπε ο Φίλης: «Να μη πάνε τα βλήματα στην Αραβία γιατί θα
χρησιμοποιηθούν εναντίον αμάχων της Υεμένης. Και τα βλήματα που έχουμε στην Βουλή που θα τα στείλουμε; Εκτός και εάν οι άμαχοι τις Ελλάδας είναι αναλώσιμοι!

@@ Χ’ Νικολάου: «Λένε πως μπήκε στο κάδρο της μίζας και ο
Τσίπρας, όμως δεν υπάρχει μίζα αφού δεν έγινε η αγοραπωλησία!" Δηλαδή κ. Χ’ Νικολάου θα έπαιρνε μίζα εάν γίνονταν η αγοραπωλησία;



@@ Μίλησε ο Π. Τονικίδης για τα blogs  «non name» όπως τα
χαρακτήρισε, του Ν. Κιλκίς που ανωνύμως γράφουν, συκοφαντούν  και παριστάνουν και τους ειδήμονες. Παύλο αυτούς λέμε δεν τους ξέρουμε, εκείνοι όμως που είναι επώνυμοι και λόγω  παραδοχής της αδυναμίας τους απαιτούν από πολιτικούς και διοικήσεις να μη καλούν πιο παλιούς από αυτούς δημοσιογράφους σε εκδηλώσεις γιατί νοιώθουν "άβολα" δημοσιογραφικά, πως θα τους χαρακτηρίσεις; 


@@ Σκάνδαλο από την διοίκηση του Νοσοκομείου. Εκλήθησαν από
την Θεσσαλονίκη η ΕΤ3, Η TV100 και το μοναδικό webtv του Νομού Κιλκίς με τεχνογνωσία και εξοπλισμό επαγγελματικό δεν ενημερώθηκε! Ας ελπίσουμε να ζητήσουν συγγνώμη, άλλως θα υποθέσουμε ότι εκβιάζονται. Το πώς και το γιατί θα αποκαλυφθεί εάν δεν υπάρξει διάψευση!

@@ Έχω μια απορία. Εάν και ξαναλέω, εάν ξεσηκωθούν οι αντιρουβίκωνες  που θα κρυφτούν οι προστάτες τους;

@@ Γράφουν οι εφημερίδες: Πακιστανοί και Αστυνομικοί εναντίον
φιλάθλων του ΠΑΟΚ! Η κατάντια μας δεν έχει τελειωμό. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον κάποιος θα βγει να προστατέψει και τους Έλληνες!



@@ Τσίπρας στην Καθημερινή: «Είμαι περήφανος για το πώς ζουν
οι πρόσφυγες στην Ελλάδα». Κύριε Πρωθυπουργέ πρέπει όμως να ντρέπεστε πως καταντήσατε, τόσο εσείς όσο και οι προηγούμενοι, τους Έλληνες που ζουν στην Ελλάδα!



@@Βραβείο Πολιτικού σθένους και στον Καμμένο! Δεν είναι μικρό
πράμα να είσαι στα τέσσερα και να κάνεις εναέριες κωλοτούμπες.




@@ Μαξίμου: «Ο Πρωθυπουργός δεν θα ανέχεται πλέον
γραφικότητες» Και εδώ στο Κιλκίς τι θα κάνουμε; Οι δικοί μας γραφικοί, κλέφτες θα γίνουν;



@@  Οι Γάλλοι λένε κάνανε λάθος και κάλεσαν τον Αλέξη Τσίπρα. Ήθελαν να καλέσουν τον Πετρούνια που είναι καλύτερος στις κωλοτούμπες.

@@ Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά που ξάφρισε τα σπίτια στην
κατεστραμμένη από τις βροχές Μάνδρα. Για την σπείρα που ξάφρισε τους Έλληνες και συνεχίζει να την ρημάζει, τι θα γίνει;




Καλά να περνάτε και να θυμάστε: Περιμένουμε διάψευση!

Καλή..............αντάμωση!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply