Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΑΚΟ................
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Και σαφώς έχει δίκιο ο γραφιάς τοπικής μας εφημερίδας όταν επαναλαμβάνει το χιλιοακουσμένο «στη χώρα αυτή ότι δηλώσεις είσαι», γιατί κάλλιστα στη χώρα αυτή μπορεί να δηλώνεις δημοσιογράφος και να αμείβεσαι από το δημόσιο, η να λες ότι είσαι δημοσιογράφος χωρίς καν κονδυλοφόρο και να απαιτείς να σε αποδέχονται έτσι επειδή τριάντα χρόνια παραμένεις ανέκδοτο.
Τέτοιες λογικές εξάλλου είναι βαλμένες στο αίμα σας καθώς διόλου δεν διαφέρουν από όλα αυτά με τα οποία εκολάψατε το αυγό του φιδιού και τώρα, με το συμπάθιο, τρώτε όσα χέσατε πηγαίνοντας. Πώς αλλιώς να μεταφράσεις η να παραφράσεις την απορία του κονδυλοφόρου που ομιλεί περί δημοσιογραφικού λειτουργήματος χωρίς αιδώ όταν σε όλους είναι γνωστός ο τρόπος σύτισης «δημοσιογραφίσκων» του χώρου.
Επειδή όλα αυτά και άλλα τόσα μας έφεραν στην κατάσταση που είμαστε σήμερα, άκου ανθρωπάκο.
Τιμή αποτελεί να είσαι καφετζής όπου και αν πηγαίνεις τον καφέ σου, αρκεί να μην πάρουν χαμπάρι ότι είσαι ψώνιο και νομίζεις ότι επειδή είσαι καφετζής του βασιλιά αυτόματα γίνεσαι και βασιλιάς γιατί το ψώνιο σου είναι και η πρώτη σου αδυναμία.  Τότε θα σε χρησιμοποιήσουν κατά το δοκούν και το μόνο που θα σου αφήνουν να κάνεις θα είναι να επιτίθεσαι σε …ότι τους ενοχλεί. Αβίαστα τότε θα μπορεί να διαμαρτύρεσαι γιατί …....φορείς ευχαριστούν δημόσια κάποιον που κάλυψε μία εκδήλωση.    
Σε ξέρω όσο και αν κρύβεσαι. Δεν σε ενοχλεί η «ευχαριστία», ούτε το ότι «ευχαρίστησαν δημόσια φορείς». Το ίδιο θα ήταν για σένα ακόμα και αν οι φορείς ευχαριστούσαν εσένα χωρίς καν να το ζητήσεις. Αυτό που σε ενοχλεί είναι ότι βλέπεις αυτό που νόμιζες ότι εσύ ήσουν. Βλέπεις τον βασιλιά και αυτό δεν μπορείς να το αντέξεις.
Το ξέρω ότι τρελαίνεσαι αλλά συνέχισε την προσπάθεια γιατί κάποτε θα μπορείς να πεις με υπερηφάνεια ότι : ¨ήσουν και εσύ εκεί ,μαζί του και φαινόσουν λιγάκι κάτω από την σκιά του¨ .  




Αναφορές.

[ΕΙΔΗΣΕΙΣ 18-10-2017, σελίδα 24, Περί δημοσιογράφων]

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply