Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ "ΑΓΙΟΣ ΤΡΥΦΩΝ" ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 105Η ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Σε μία κατάμεστη αίθουσα έδωσαν οι Γουμενισσιώτες το παρών για την μεγάλη γιορτή – επέτειο της απελευθέρωσης της Γουμένισσας. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας κατάφερε να ενθουσιάσει  όλους όσους είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, τόσο με την εξαιρετική από κάθε άποψη ομιλία του Συνταγματάρχη της 71ης Ταξιαρχίας «Ο Πόντος» κ. Μποσμαλή Γεωργίου με θέμα « Επίκουρη αποτίμηση των Βαλκανικών Πολέμων, η απελευθέρωση της Γουμένισσας» όσο και με την Συναυλία – Αφιέρωμα στον Σταύρο Ξαρχάκο.
Ότι και να γράψουμε τόσο για τους ανθρώπους του Συλλόγου που εργάστηκαν ώστε να επιτευχθεί η πιο πετυχημένη εκδήλωση των τελευταίων ετών για την απελευθέρωση της Γουμένισσας, που ίσως αποτελεί σταθμό στον άψογο τρόπο παρουσίασης της.
Μία εκδήλωση που κράτησε καθηλωμένους όλους τους θεατές-ακροατές καρφωμένους στις θέσεις τους, να χειροκροτούν, να σιγοψιθυρίζουν και άλλοτε να τραγουδούν μαζί με τους εκτελεστές των τραγουδιών.  Τον πρόεδρο κ. Αστέριο Τάτση και την σύζυγό του Νίκη τους έβλεπες να λάμπουν από χαρά για την απίστευτη αποδοχή του κόσμου, για όλη αυτή την εκδήλωση.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης, η Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Κιλκίς, η Λαϊκή Ορχήστρα του Πολυάνειου Ωδείου. Στην διεύθυνση ήταν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΓΟΥΡΑΣ.
Τίμησαν με την παρουσία τους ο Μητροπολίτης Γουμενίσσης – Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριος, ο Δήμαρχος  Παιονίας κ. Χρήστος Γκουντενούδης μετά της συζύγου του, ο Πρόεδρος της Γουμένισσας κ. Τραχανίδης Σάκης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Δήμου κ. Κώστας Σιωνίδης.
Μετά την εκδήλωση που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο, τους φιλοξενούμενους περίμενε μία έκπληξη.  Το Δ.Σ. του Αγίου Τρύφωνα  τους δεξιώθηκε στις εγκαταστάσεις του Οινοποιείου του κ. Αϊδαρίνη, όπου αφού γεύθηκαν τα υπέροχα κρασιά του, χόρεψαν υπό τους ήχους των γνωστών τοπικών μουσικών και οργάνων.
Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα πολύ μικρό μέρος της συναυλίας-αφιέρωμα. Ολόκληρη η συναυλία θα αναρτηθεί  μετά από μερικές ώρες, λόγω του μεγάλου όγκου της. 


































































































































































































































































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply