Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Η ΓΝΩΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΕΡΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Τι είπε τόσο τραγικό ο Μητσοτάκης πια και τον ληθοβολειτε; Ότι δεν μπορεί να επιτευχθεί κοινωνική ισότητα γιατί δεν το επιτρέπει η φύση του ανθρώπου!
Δεν ξέρω με τι κίνητρο ειπώθηκε αλλά δεν θεωρώ πως στη βάση του δεν έχει κάποια αλήθεια. Όσο ο άνθρωπος είναι αχόρταγος και άπληστος και έχει τάσεις κυριαρχίας και οκνηρίας, εκμετάλλευσης ή αδικίας, κοινωνική ισότητα δεν μπορεί πρακτικά να επιτευχθεί. Και ο άνθρωπος είναι κλασικός, διαχρονικός και ίδιος στους αιώνες. Δεν τον δικαιολογώ, αλλά καταλαβαίνω αυτό που λέει. Κι επειδή εγώ, σαν Νεκταρία μπορώ να ελέγξω μόνο τον εαυτό μου κ αυτόν με δυσκολία πάλι και δεν μπορώ να εγγυηθώ τίποτα για κανέναν άλλον, ναι εχει δίκιο!
Κι αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να τροφοδοτούμε το σύστημα ώστε να οξύνεται το χάσμα της κοινωνικής ψαλίδας πλούσιων και φτωχών όχι όμως πως ως όντα μπορούμε να τη στηρίξουμε την υπέροχη ισότητα που θα μας χάριζε αρμονία.
Ισότητα σε ευκαιρίες και δυνατότητες, ναι!
Αν έχουμε όλοι την ίδια θέληση, καταβάλλουμε την ίδια προσπάθεια και κοπιάζουμε το ίδιο για τη ζωή, τότε ναι και στην κοινωνική ισότητα. Εγώ πάντως δεν τον βλέπω τον άνθρωπο σε καμία εποχή χωρίς πάθη.
Πώς παραβλέπεται ο ανθρώπινος παράγοντας, όμως, στις τόσο αυστηρές κρίσεις;




Από το face book της Νεκταρίας.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply