Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΕΥΡΩΠΟΥ ΜΕ 6-1.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Γκολ και θέαμα από τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η Α ομάδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς , έκανε εντυπωσιακή πρεμιέρα παίζοντας παράλληλα και ωραίο ποδόσφαιρο και προσφέροντας θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν έχοντας στο παιχνίδι 12τελικές πετυχαίνοντας 6 γκολ και 4 δοκάρια. Επικράτησε επι του Απόλλωνα Ευρωπού με σκορ 6-1. Τα γκολ πέτυχαν οι Γιαξής στα 11' και 62΄ με σουτ έξω από την περιοχή , ο Ντουντούκης στο 41' με κοντινό πλασέ από εκπληκτική ασίστ 40m του Γιαξή. Ο Ιωαννίδης στο 50' και 60´ με πλασέ από το ύψος του πέναλτι και το σκορ έκλεισε Τσολακίδης στο 74' επίσης με κοντινό πλασέ. Ο Απόλλων το μόνο που κατάφερε στο 47’ ήταν να μειώσει σε 2-1. Σύνθεση : Ζάικος , Βασιλειάδης , Αποστολίδης (70’ Κωνσταντινίδης ) , Κάργας (46’ Ρεμπετσιώτης), Γιαξής , Καλόνικος , Αγαθαγγελίδης , Βαχαρέλης , Ιωαννίδης , Ντουντούκης (65’ Τσολακίδης ) , Τζεβελέκης (65’ Αλεξανδρίδης ). Επόμενο παιχνίδι αυτό το εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο με τον Αστέρα Μ. Βρύσης.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply