Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΝΑΨΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Π.Θ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΣΟΣΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


“Στην Μητροπολιτική Επιτροπή η έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας και του Α.Π.Θ για τη δυσοσμία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.”

 

Η έγκριση της σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και του Α.Π.Θ. που αφορά την εκπόνηση ειδικού ερευνητικού προγράμματος για τον προσδιορισμό δύσοσμων ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, θα συζητηθεί στην τακτική συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, αύριο Τετάρτη 10/05/2017, ύστερα από εισήγηση της Αντιπεριφερειάρχη Βούλας Πατουλίδου.
Σε δηλώσεις της η κ. Πατουλίδου τονίζει πως “Η προγραμματική αυτή σύμβαση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων της Περιφέρειας προκειμένου να αντιμετωπιστεί το χρόνιο πρόβλημα της έντονης δυσοσμίας η οποία εκδηλώνεται σε περιοχές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και προκαλεί ενόχληση και ανησυχία σε συμπολίτες μας. Ευελπιστούμε με το πέρας του ερευνητικού αυτού προγράμματος να ταυτοποιηθούν οι δύσοσμες οργανικές ενώσεις που δεν ανιχνεύονται από τα εγκατεστημένα όργανα τόσο της Περιφέρειας όσο των δήμων και του Πανεπιστημίου.”
Στην Τακτική συνεδρίαση της Μητροπολιτικής Επιτροπής της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, θα τεθούν προς έγκριση, μεταξύ των άλλων, και τα εξής θέματα:
-Έγκριση του τρόπου δημοπράτησης έργων του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΜΕΘ
-Γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων (ΜΠΕ) της επιχείρησης “TRANSMETAL INDUSTRY ΜΕΠΕ’’, ανακύκλωση μη επικίνδυνων στερεών αποβλήτων-προσωρινή αποθήκευση ΑΗΗΕ που βρίσκεται στην οδό Νέα Μοναστηρίου 95 έναντι της ΕΚΟ
-Γνωμοδότηση για τη ΜΠΕ της δραστηριότητας ‘’Εργοστάσιο παραγωγής και επένδυσης καλωδίων’’ της εταιρείας με την επωνυμία ‘’ΜΑΒΙΚΑΛ Α.Ε.’’ που είναι εγκατεστημένη στο 4,5 χλμ. Θεσσαλονίκης – Ασβεστοχωρίου, Δ. Πεύκων, Π.Ε. Θεσσαλονίκης, Π.Κ.Μ.


Ευχαριστούμε για την συνεργασία.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply