Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΥΝΑΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟ. ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ 1-1
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Θετικό το τεστ

Εξαιρετική εικόνα στο φιλικό της Τετάρτης για τον Κιλκισιακό που αναδείχθηκε ισόπαλος εκτός έδρας 1-1 με την ΑΠΕ Λαγκαδά.
Ηταν το πρώτο δυνατό φιλικό για φέτος, καθώς ο ΑΟΚ τέθηκε αντιμέτωπος με μια καλοδουλεμένη ομάδα που βρίσκεται τη δεδομένη χρονική στιγμή στη τρίτη θέση του πρώτου ομίλου της Γ΄ Εθνικής.
Αυτό στην αρχή του αγώνα έπαιξε τον ρόλο του, μιας και η ομάδα μας αιφνιδιάστηκε από τη πίεση που της ασκήθηκε και βρέθηκε να χάνει στο 10' με 1-0, με τους γηπεδούχους να έχουν και μια-δυο φάσεις ακόμη.
Από εκεί και πέρα όμως ο Κιλκισιακός βρήκε τα πατήματά του, οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Δανδίκα έδειξαν διάθεση, και πιστοποίησαν εντός αγωνιστικού χώρου πως αξίζουν να βρίσκονται σε μεγαλύτερη κατηγορία.
Στο 50' το συνεχές πρέσινγκ απέφερε καρπούς, με τον Κιλκισιακό να κλέβει τη μπάλα στο χώρο του κέντρου και τον Βλάντο Σαβελίδη να ισοφαρίζει.
Από εκεί και μετά η ομάδα μας είχε δύο μεγάλε στιγμές με τον Μπελίτσα να φτάσει και σε άλλα τέρματα. Ο κ. Δανδίκας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές του, καθώς μετά το πρώτο δεκάλεπτο είχαν την παρουσία που ήθελε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Προπόνηση αύριο στις εγκαταστάσεις του Σταυροχωρίου, και αγώνας το Σάββατο στη Κρηστώνη με τον ΑΟΚ να θέλει ακόμη μια νίκη.
ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Αβραμίδης, Μίλκας, Ραφαελίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματεντζίδης, Λογγινίδης, Μπελίτσας, Σαπανίδης, Σαβελίδης, Βαχανελίδης, Δρόσος.
Στο δεύτερο αγωνίστηκαν και οι Ζάικος, Ευθυμιάδης, Κουραλίδης, Νικολαΐδης, Σ. Παπαδόπουλος, Ρωμανίδης, Καμπεράι, Ρετσινάς και ένας υπό δοκιμήν ποδοσφαιριστής.


     

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply