Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΝ.Δ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Με κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη προσέλευση κόσμου και την ανταλλαγή χρήσιμων απόψεων για τον αγροτικό χώρο για κάτι περισσότερο από τρεις ώρες διάρκεια πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017 στο Συνεδριακό Κέντρο (Δημαρχείο Κιλκίς) η εκδήλωση της ΝΟΔΕ ΝΔ ΚΙΛΚΙΣ με θέμα τον πρωτογενή τομέα παραγωγής.Στην εκδήλωση οι αγρότες – παραγωγοί του νομού ενημερώθηκαν διεξοδικά για:
-        την οικονομική πολιτική και τα νέα μέτρα βαριάς φορολογίας που θα εφαρμόσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ (τοποθέτηση από τον Αναπληρωτή Τομεάρχη Οικονομικών κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο Βουλευτή Ν. Ημαθίας),
-        για τους βασικούς άξονες του προγράμματος αγροτικής πολιτικής (ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ με τους Αγρότες) που έχει προετοιμάσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα η ΝΔ προκειμένου να είναι έτοιμο το πλάνο που θα κληθεί να υλοποιήσει ως αυριανή κυβέρνηση προς όφελος των Ελλήνων αγροτών (τοποθέτηση από τον Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γεώργιο Κασαπίδη Βουλευτή Ν. Κοζάνης)
-        για τον τομέα της οργάνωσης του αγροτικού κόσμου από τον κ. Χρήστο ΓιαννακάκηΣύμβουλο του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ κ. σε θέματα Αγροτικής Πολιτικής και τέλος
-        για την πολιτική κατάσταση και το τέλμα στο οποίο έχει οδηγήσει τη χώρα με τις λανθασμένες επιλογές της σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής η επικίνδυνη κυβέρνηση Τσίπρα-Καμμένου από τον Τομεάρχη Διοικητικής Ανασυγκρότησης Βουλευτή Ν. Κιλκίς κ. Γιώργο Γεωργαντά.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε διάλογος και απαντήθηκαν από τους ομιλητές ερωτήματα που ετέθησαν από τους παρευρισκόμενους ενώ έγινε κατανοητό από όλους ότι ο αγροτικός κόσμος χρησιμοποιήθηκε από την σημερινή κυβέρνηση η οποία υποσχέθηκε ως αξιωματικήαντιπολίτευση τα πάντα με μοναδικό στόχο της να έρθει στην εξουσία και έπειτα πήρε πίσω όλα όσα είχε πει.

Την εκδήλωση ξεκίνησε με σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος ΝΟΔΕ ΝΔ Κιλκίς κ. Κ.Βιολιτζής ο οποίος αφού ευχήθηκε σε όλους για τον νέο χρόνο ευχαρίστησε τον Δήμο Κιλκίς και τον Δήμαρχο κ. Δ.Σισμανίδη για την συνεργασία τους με την παραχώρηση της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το πάνελ ομιλητών συντόνισε ο Τομεάρχης Αγροτικού της ΝΟΔΕ κ. Αλ. Σημαιοφορίδης ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε τοποθετήσεις τους οι παριστάμενοι κ.κ. Α.Βεργίδης – Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς και Χ.Γκουντενούδης – Δήμαρχος Παιονίας όπως και όλοι οι αγρότες-παραγωγοί συνεχάρησαν την ΝΟΔΕ ΝΔ για την πρωτοβουλία και διοργάνωση της εκδήλωσης με θέμα τα προβλήματα του αγροτικού χώρου.


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ της kilkiswebtv: Δηλαδή υπήρχε ενδεχόμενο ο Δήμος Κιλκίς να αρνηθεί την παραχώρηση της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου όταν αυτή παραχωρείται στον οποιονδήποτε; Ως προς την ευχαριστία προς τον Δήμαρχο την καταλαβαίνω. Αυτός ίσως και να βρέθηκε σε δύσκολη θέση γιά να δεχθεί την παραχώρηση της αίθουσας. 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply