Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΑΙΔΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 7Δεκεμβρίου 2016

ΘΕΜΑ: «ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ»
Στο πλαίσιο του οδοιπορικού της ΄΄Συμφωνίας Αλήθειας με τους Κατοίκους του Λεκανοπεδίου΄΄ ο Βουλευτής Κιλκίς και Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιώργος Γεωργαντάς, ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης και Αναπλ. Τομεάρχης Εξωτερικών Σάββας Αναστασιάδηςκαι τα κομματικά στελέχη  Μαρία Συρεγγέλα Γραμματέας Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ,Όλγα Παυλίδου Κουτρουμπή Αναπλ. Γραμματέας καιτα μέλη της Π.Ε. Μάρθα Σαμαρά και Μάιρα Μυρογιάννηεπισκέφτηκαν σήμερα 7 Δεκεμβρίου 2016 την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Μέριμνα».
Στη συνάντηση έγινε μια ουσιαστική ενημέρωση για καίρια θέματα που απασχολούν τον συγκεκριμένο φορέα από την Διευθύντρια Κάλλια Αρμαγανίδου.ΗΑστικήΜηΚερδοσκοπικήΕταιρία «Μέριμνα» ιδρύθηκε το 1995 απόεννέαπανεπιστημιακούςπουθέλησανναβοηθήσουνταπαιδιάτωνοποίωνηζωήανατρέπεταιαπότηναπειλητικήγιατηζωήαρρώστιαήτοθάνατοαγαπημένουτουςπροσώπου.
Τοόραματης «Μέριμνα» περιλαμβάνειτηδωρεάνπαροχήποιοτικήςφροντίδαςκαθώςκαιτηνανάπτυξηυποστηρικτικώνκοινοτήτωντόσομέσωτηςευαισθητοποίησηςτωνπολιτώνόσοκαιτηςεξειδικευμένηςεκπαίδευσηςκαιεπιμόρφωσηςόσωνπαρέχουνυπηρεσίεςστοπαιδίκαιτηνοικογένειάτου. Στο πλαίσιο αυτό η Μέριμνα έχει ως στόχο α) την παροχή υπηρεσιών στο παιδί και την οικογένεια που πενθεί ή αντιμετωπίζει απειλητική για τη ζωή ασθένεια, (β) την εξειδικευμένη κατάρτιση επαγγελματιών ψυχικής υγείας και εκπαιδευτικών στη στήριξη αυτών των ατόμων γ) την ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας και (δ) την έρευνα σε θέματα που αφορούν τις επιπτώσεις της βαριάς αρρώστιας και του θανάτου στη ζωή των παιδιών και των οικογενειών τους.
Οι Βουλευτές Γιώργος Γεωργαντάς και Σάββας Αναστασιάδηςγια τη συνάντηση αυτή έκαναν την παρακάτω δήλωση:
«Η σημερινή επίσκεψη μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε από κοντά το έργο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρίας «Μέριμνα» και τη συμβολή της στη στήριξη παιδιών και οικογενειών που πενθούν ή αντιμετωπίζουν μια σοβαρή ασθένεια. Ειδικά σε αυτή την περίοδο που η Κυβέρνηση αδυνατεί να παρέχει ουσιαστική στήριξη σε επίπεδο υπηρεσιών η προσφορά της Μέριμνας είναισημαντική για τους ωφελουμένους αλλά και την κοινωνία γενικότερα. Για το λόγο αυτό οφείλουμε να συνδράμουμε όλοι το δύσκολο έργο τους ειδικότερα τώρα που διανύουμε μια τόσο δύσκολη περίοδο». 


ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ - Βουλευτής Κιλκίς
Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ – Βουλευτής Β΄Θεσσαλονίκης

Αναπλ. Τομεάρχης Εξωτερικών

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply