Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση




Αγαπητοί συμπολίτες,

Στην εκπνοή μιας χρονιάς με πολλαπλές προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα για την Πατρίδα μας αλλά και την τοπική μας κοινωνία, με μια καθημερινότητα  δύσκολη για όλους, οι εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς προσφέρουν ένα αναγκαίο και ωφέλιμο διάλειμμα.
Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και προσφοράς. Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας βοηθήσουμε με όποιο τρόπο και από όποια θέση μπορεί ο καθένας τους συνανθρώπους μας. Πολλοί εξ αυτών αντιμετωπίζουν δυσκολίες οι οποίες καθιστούν δυσχερή ακόμη και το προσπορισμό των στοιχειωδών για τη διαβίωση τους.
Ας προσφέρουμε λοιπόν έστω και από το υστέρημά μας, κάνοντας την αλληλεγγύη πράξη και την κοινωνική συνοχή δύναμη της κοινωνίας μας.
Με αυτές τις σκέψεις και με Πίστη και Ελπίδα στις αστείρευτες δυνάμεις του τόπου μας και των ανθρώπων του, εύχομαι ολόψυχα η νέα χρονιά να φέρει μαζί της μια καλύτερη πορεία για την πατρίδα μας και τα παιδιά μας με ασφάλεια και προοπτική για το μέλλον.

Καλά Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το Νέο Έτος

Χρήστος Γκουντενούδης

Δήμαρχος Παιονίας

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply