Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » Γ. ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ: «ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (Κ.Ε.Α)»
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


«Κοροϊδεύει η Κυβέρνηση τους δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α)»

Σε αποχή διαρκείας από τη διαδικασία για την ένταξη στο πρόγραμμα για το κοινωνικό εισόδημα αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α) (πρώην ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα) προχώρησαν από σήμερα το σύνολο των ΚΕΠ των 30 δήμων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οι εργαζόμενοι μετά από συνεχόμενες διαμαρτυρίες προς την Κυβέρνηση ζητούν ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ Κ.Ε.Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ μόνο με νέο απλοποιημένο διαδικαστικό τρόπο.

Τα προβλήματα των πολιτών που προσέφυγαν στα ΚΕΠ για να ενταχθούν στο πρόγραμμα για το Κ.Ε.Α αλλά και των εργαζομένων στα ΚΕΠ  ξεκίνησαν από την ημέρα έναρξης του προγράμματος Κ.Ε.Α στις 14/7/2016 ΚΑΘΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΠ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ λόγω αδυναμίας του πληροφοριακού συστήματος. Δηλαδή οι πολίτες αλλά και οι υπάλληλοι των ΚΕΠ επωμίστηκαν τις συνέπειες της έλλειψης προετοιμασίας και της ανικανότητας των αρμόδιων υπουργείων Εργασίας και Εσωτερικών με αποτέλεσμα την μεγάλη ταλαιπωρία των δικαιούχων πολιτών. 
Η Κυβέρνηση οφείλει να προστατεύσει τόσο την ευάλωτη κοινωνική ομάδα των πολιτών που προσπαθούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα Κ.Ε.Α όσο και τους υπαλλήλους των ΚΕΠ που έχουν αφεθεί από την Κυβέρνηση να αντιμετωπίσουν μόνοι τους τα προβλήματα του θεσμού των ΚΕΠ που η Κυβέρνηση επιβαρύνει συνεχώς αντί να ενισχύει.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑΣ - Βουλευτής Κιλκίς
 Υπεύθυνος Τομέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ - Βουλευτής Β΄Αθηνών

Υπεύθυνη Τομέα Κοινωνικής Αλληλεγγύης

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply