Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν.Δ. ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Την Δευτέρα 25 Ιουλίου ο Δήμαρχος Παιονίας, κ. Χρήστος Γκουντενούδης υποδέχτηκε στο γραφείο του τον υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ν.Δ. και Βουλευτή Κοζάνης, κ. Γεώργιο Κασαπίδη o οποίος σε συνεργασία με τον Βουλευτή Κιλκίς της Ν.Δ. κ. Γιώργο Γεωργαντά περιόδευσε στο N. Κιλκίς.

Τον Βουλευτή συνόδευαν ο Γραμματέας της ΝΟ.Δ.Ε., κ. Μηνάς Παπαδόπουλος και  ο Πρόεδρος της ΔΗΜ. ΤΟ. Ν.Δ. Παιονίας, κ. Αστέριος Τάτσης ενώ στην σύσκεψη παρευρέθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας, κ.κ. Θ. Απουσίδης, Γ. Φράγκος, Ι. Συμεωνίδης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, κ. Θ. Ανθρακίδης.

Ο κ. Κασαπίδης ευχαρίστησε τους παρισταμένους για την υποδοχή και έπειτα ακολούθησε διαλογική συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί  στην περιοχή μας. Μεταξύ άλλων ετέθη ένα μείζον ζήτημα που ταλανίζει τον αγροτικό κόσμο της περιοχής, η άρδευση των καλλιεργειών και συγκεκριμένα η λειτουργία του αρδευτικού δικτύου Αρτζάν – Αματόβου το οποίο σε πλήρη ανάπτυξη εξυπηρετεί την άρδευση 25.000 στρεμμάτων.


Η επίσκεψη του Βουλευτή ολοκληρώθηκε με συνάντηση που είχε με καλλιεργητές της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Παιονίας ακούγοντας τα προβλήματα τους και αναπτύσσοντας της προτάσεις του.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply