Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Σε Τουρνουά με ΠΑΟΚ, ΑΡΗ και ΗΡΑΚΛΗ ο Αλέξανδρος
 Σε ένα ακόμα μεγάλο Τουρνουά θα δώσει το Παρών του ο Αλέξανδρος Κιλκίς. Αυτή τη φορά οικοδεσπότης θα είναι το Αθλητικό ΚέντροΑτέρμων και συμμετέχοντες μεταξύ άλλων θα είναι και τα τμήματα μεγάλων ΠΑΕ όπως αυτά του ΠΑΟΚ, του Αρη και του Ηρακλή. Οι αγώνες ξεκινούν την Πέμπτη του Πάσχα (5/5) και τελειώνουν με τους τελικούς την Κυριακή του Θωμά (8/5).
 Συγκεκριμένα οι Τζούνιορ ΡΕΑΛ του Κώστα Ντουντούκη θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τον Ηρακλή Έδεσσας και τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Στον άλλο Όμιλο συμμετέχουν ο Άρης Θεσσαλονίκης, η Άρσεναλ (Tigers) Ιωαννίνων, ο Ορέστης Ορεστιάδας και η Barcelona FA.
 Οι προτζούνιορ ΙΝΤΕΡ του Μιχάλη Αναστασιάδη θα αγωνιστούν με τον Ηρακλή Έδεσσας, τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και τον Δρυμό, ενώ στον άλλο όμιλο συμμετέχουν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Εθνικός Μετεώρων , η Barcelona και η ΑΠΕΛ.
 Οι Προπαίδες ΑΓΙΑΞ με προπονητή τον Μιχάλη Αναστασιάδη θα αναμετρηθούν στους αγώνες κατάταξης διαδοχικά με τους Tigers, την Barcelona και τον Ηρακλή Έδεσσας, ενώ με τους χιαστί αγώνες θα παίξουν με έναν εκ των ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Ορέστη Ορεστιάδας και Εθνικό Μετεώρων.

Τέλος, το τέταρτο τμήμα θα είναι αυτό των ΠΑΙΔΩΝ με προπονητή τον Ηλία Ξανθόπουλο , το οποίο θα αγωνιστεί με τον Ελευθεριακό, τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου και την Ακαδημία του Καλιφούλη. Στον άλλο όμιλο θα συμμετέχουν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης, ο Ορέστης Ορεστιάδας, οι Κανονιέρηδες και η ΑΠΕΛ.




Με ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθης και Πανθρακικό σε Πηγάδια και Κομοτηνή και πάλι ο Αλέξανδρος Κιλκίς.

Άλλη μια επίσκεψη σε Πηγάδια Ξάνθης και Κομοτηνή έχει προγραμματίσει η Ακαδημία για το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Μαίου.
Είχε προηγηθεί η εκδρομή και τα φιλικά με Πανθρακικό και Σκόντα Ξάνθης στις 9 και 10 Απριλίου για τα τμήματα ΡΕΑΛ και ΙΝΤΕΡ όπου οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου, εκτός από τα νικηφόρα αποτελέσματα και τις άριστες εμφανίσεις τους, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές εμπειρίες σε ένα ποδοσφαιρικό ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο.
 Το Σάββατο 14/5 τα τμήματα ''Μαρσέιγ''και ''Μπάγερν''  από τα μικρότερα ηλικιακά τμήματα, ''Μπόκα'' και ''Ατλέτικο'' από τους τζούνιορ καθώς και οι Προπαίδες 2004 ''Άγιαξ'' θα μεταβούν στα Πηγάδια της Ξάνθης όπου θα αναμετρηθούν με τα αντίστοιχα ηλικιακά τμήματα της ΠΑΕ Σκόντα Ξάνθης και αφού γευματίσουν στο Le Chalet της Ξάνθης, θα αναχωρήσουν για την Κομοτηνή όπου την επομένη στις 15/5 θα αγωνιστούν στο Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑνθρακικός με τα αντίστοιχα τμήματα της ακριτικής ΠΑΕ.

Σε κανονικούς ρυθμούς η Ανδρική Ομάδα του Αλέξανδρου Κιλκίς

 Η πρόσφατη κατάκτηση του Πρωταθλήματος δεν έφερε χαλάρωση και καθησυχασμό στις τάξεις της Ανδρικής Ομάδας του Αλέξανδρου. Η ομάδα που κατάφερε να προετοιμάσει και να προωθήσει αρκετούς παίκτες σε μεγάλες ΠΑΕ συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις και τα φιλικά παιχνίδια με ομάδες του νομού και όχι μόνο. Έτσι μετά το φιλικό στον ΠΑΟΝΕ όπου η ομάδα με πολλές ελλείψεις ηττήθηκε με 1-0 ακολούθησε το ισόπαλο 1-1 με τον Ατρόμητο στο Π. Αγιονέρι. Την Κυριακή 24 Απριλίου ο Αλέξανδρος αντιμετώπισε την Ομάδα Νέων της ΑΕ Ευόσμου. Ο αγώνας διεξήχθη στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων και είχε ποιότητα , πολύ γρήγορο ρυθμό και ευχαρίστησε με το θέαμα που προσέφεραν οι δυο ομάδες. Το τελικό 6-2 υπέρ της ομάδας μας αντικατοπτρίζει την καλύτερη απόδοση των παικτών μας απέναντι σε έναν αντίπαλο με οργανωμένο και πειθαρχημένο σύνολο.
   Θα ακολουθήσουν κι άλλα φιλικά τεστ για την ομάδα μας αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα.
https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply