Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Ειδικός σε θέματα ασφαλείας εξέδωσε μία πολύ σοβαρή προειδοποίηση που αφορά το ISIS.
Προειδοποιεί, λοιπόν,ότι επόμενος στόχος του Ισλαμικού Κράτους είναι το Ηνωμένο Βασίλειο.
Τζιχαντιστές που έχουν βρεθεί στη Συρία με σκοπό να ενώσουν τις δυνάμεις τους με το ISIS, έχουν αναλάβει να πραγματοποιήσουν τρομοκρατικές επιθέσεις σαν αυτές που σημειώθηκαν στο Παρίσι κατά την επιστροφή στην πατρίδα τους. Ευρωπαϊκές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν στη διάθεσή τους πληροφορίες που λένε πως η Βρετανία είναι η επόμενη στη λίστα των στόχων του Ισλαμικού Κράτους, με την κατάσταση να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη μετά την έγκριση αεροπορικών επιδρομών στα προπύργια των τρομοκρατών στη Συρία. Ο αναλυτής τρομοκρατίας του CNN Paul Cruickshank ανέφερε σχετικά: «Οι πληροφορίες λένε πως Βρετανοί στελέχη του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και το Ιράκ αναλαμβάνουν να επιστρέψουν στη Βρετανία και να εξαπολύσουν επίθεση όπως αυτή που έγινε στη Βρετανία», υπογράμμισε και συνέχισε: «Αντιμετωπίζουν με μεγάλη σοβαρότητα αυτή την πληροφορία αλλά δεν είναι σαφές πόσο άμεση είναι αυτή η απειλή». Να σημειωθεί ότι τουλάχιστον 800 Βρετανοί έχουν εγκαταλείψει τη χώρα τους με απώτερο σκοπό να πολεμήσουν στο πλευρό του Ισλαμικού Κράτους. Σύμφωνα, μάλιστα, με έκθεση, οι 400 έχουν έρθει πίσω. «Πολλοί ήταν άγνωστοι στην αστυνομία και τις υπηρεσίες ασφαλείας, κάποιοι, και πολλοί από αυτούς που παραμένουν στη Συρία, συνιστούν απειλή για την ασφάλειά μας», υπογραμμίζεται στην έκθεση. Ο Cruickshank τόνισε τις πληροφορίες σχετικές με τον Aine Davies, ο οποίος φαίνεται να είναι συνεργάτης του Βρετανού τρομοκράτη του ISIS Mohammed Emwazi, του γνωστού ως Jihadi John. Ο Davis, από το Hammersmith, φέρεται να ήταν φρουρός σε φυλακή του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία και συνελήφθη ενώ επέστρεφε στη Βρετανία. Ο ίδιος δήλωσε ότι οι τουρκικές αρχές πίστευαν πως επέστρεφε στην Ευρώπη με σκοπό να επιτεθεί στο Ιράκ και τη Συρία, με εντολή από το ISIS. Ο Cruickshank, τέλος, ανέφερε την μεγάλη «ανησυχία στην Ευρώπη, ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, πως ό,τι είδαμε στο Παρίσι, μια τέτοια επίθεση, μπορεί να εκτυλιχθεί ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο τις επόμενες εβδομάδες».

ΠΗΓΗ :voicenews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply