Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Μετά το φιάσκο των εκλογών αρχηγού στη ΝΔ το κλίμα υποστήριξης προς τους υποψήφιους αρχηγούς έχει αλλάξει. Πριν το φιάσκο ο Απόστολος Τζιτζικώστας ήταν ο δημοφιλέστερος για την προεδρία της ΝΔ. Όμως μετά το φιάσκο και την αποκάλυψη της στενής του φιλίας με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο άρχισε ο κόσμος να στρέφεται σε ποιό πηγαίες λύσεις όπως του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έτσι, παρατηρούνται φαινόμενα διαρροής στελεχών που εξαρχής είχαν προστρέξει να τον στηρίξουν, οι οποίοι απογοητευμένοι από την αναιμική παρουσία του και την απολιτίκ καμπάνια που ακολούθησε, σε συνδυασμό με τη διχαστική ρητορική και συμπεριφορά του, να αποχωρούν πλέον από το στρατόπεδο Τζιτζικώστα, και να αναζητούν διαύλους επικοινωνίας προς τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κύριος Τζιτζικώστας δεν θα περάσει από ότι φαίνεται στον δεύτερο γύρο. Η αληθινή φωνή πουδεν κομπλάρει στο να αναφέρει τα γεγονότα με το όνομα τους καθώς και για το μέλλον της ΝΔ είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης και αυτό είναι προς τιμήν του.

Πηγή:voicenews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply