Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΡΑΣΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Με πρωτοβουλία του Περιφεριακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς και με τις ευγενικές χορηγίες συμπολιτών μας,  πραγματοποιήθηκε για έβδομη χρόνια η καθιερωμένη γιορτή υποδοχής της νέας σχολικής περιόδου, με τη διανομή σχολικών τσαντών  και σχολικών ειδών σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου που προέρχονται από τις οικογένειες τις οποίες στηρίζει αδιάκοπα το τοπικό μας τμήμα. 

Η εν λόγω δράση πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό χώρο του γραφείου μας, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης και προστασίας από τον  ιό του covid-19 κα φυσικά με τη πολύτιμη συμβολή των ακούραστων εθελοντών μας οι οποίοι παρέλαβαν ,προετοίμασαν και έπειτα διένειμαν όλα τα είδη . 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΣ Κιλκίς θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς :

 

*Τον κ. Παπαϊορδάνου Πέτρο για την πολυετή στήριξη του σε κάθε δράση και ανάγκη του Περιφεριακού μας Τμήματος. 

 

*Τη διεύθυνση του πολυκαταστήματος Jumbo Toyland Κιλκίς κ. Κωνσταντίνο Νικολή που για πολλοστή φορά ανταποκρίνεται σε αίτημα μας προσφέροντας μεγάλες ποσότητες σε σχολικά είδη. 

 

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδάκια καλή και ασφαλή σχολική χρονιά.

 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply