Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Μια από τις επιπτώσεις της πανδημίας της covid-19, που πλήττει χώρα μας εδώ και ενάμισυ χρόνο, είναι και η μείωση της προσέλευσης αιμοδοτών, λόγω της επιφυλακτικότητάς τους να αιμοδοτήσουν μέσα στο νοσοκομειακό περιβάλλον. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την πολύ σοβαρή μείωση των αποθεμάτων αίματος, θέτοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των ασθενών. Η διαχειριστική επιτροπή της Ομάδας Εθελοντικής Αιμοδοσίας Ευρωπού με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης της για την ασφάλεια των αιμοδοτών και του αίματος αλλά και για τα αποθέματα αίματος της χώρας καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες και τις εθελόντριες αιμοδότριες του Ευρωπού να συμμετάσχουν μαζικά στην ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021 στο Παλαιό Δημοτικό Σχολείο Ευρωπού και τις ώρες από 09:30 π.μ. έως και 13:30 μ.μ. Θα ληφθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφάλειας κατά της covid-19.

Η επιτροπή προτείνει στα μέλη της να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους ώστε να τηρηθεί σειρά προσέλευσης με προγραμματισμένο ραντεβού ώστε να αποφευχθεί η ταυτόχρονη συνάθροιση πολλών αιμοδοτών.

Για συμμετοχή στην αιμοδοσία καλέστε:

Καραγιαννόπουλος Απόστολος, τηλ. 6977026345

Σωσάνογλου Χρήστος, τηλ. 6977409668

Σωσάνογλου Παναγιώτης, τηλ. 6980254585

Παρακαλούμε κοινοποιήστε το.

ΟΜΑΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΕΥΡΩΠΟ

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply