Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΠΑΡΟΥΣΊΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΣΎΓΧΡΟΝΟΥ ΟΧΉΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΑΠΛΏΝ ΧΡΉΣΕΩΝ ΤΗΣ Π.Ε. ΚΙΛΚΊΣ ΣΤΟ ΤΕΎΧΟΣ ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΎ “TROXOI & TIR”
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


24/08/2021

 

        Παρουσίαση του υπερσύγχρονου οχήματος πολλαπλών χρήσεων -εξοπλισμένο με πλήθος παρελκομένων (λεπίδα αποχιονισμού, αλατοδιανομέα, δοχείο (χοάνη αλατιού) και υδραυλικό βραχίονα με κεφαλές καταστροφέα και κλαδέματος) -που παρέλαβε τον περασμένο Απρίλιο η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, κάνει το εξειδικευμένο, μηνιαίο περιοδικό για το επαγγελματικό αυτοκίνητο, το φορτηγό και τις οδικές μεταφοράς “Troxoi & Tir” και ο συντάκτης του Παύλος Μαυρομύτης, στο τεύχος Αυγούστου 2021.

        Το υπερσύγχρονο όχημα πολλαπλών χρήσεων θα συμβάλει τα μέγιστα στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών από τη Π.Ε. Κιλκίς προς τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας, καθώς και στους οδηγούς των οχημάτων που κινούνται επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητας της Π.Ε., η οποία διαθέτει βασικές πύλες εισόδου/εξόδου τουριστών και εμπορευμάτων από και προς την Ελλάδα.

         «Συνδυάζοντας απόδοση με αποτελεσματικότητα, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα χαμηλό κόστος κύκλου ζωής, το Unimog είναι το πραγματικό πολυεργαλείο δουλειάς με πολυάριθμες καινοτομίες που το καθιστούν άνετο, ασφαλές και παραγωγικό. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που όλο και περισσότεροι δήμοι, εργολάβοι αλλά και εταιρείες επενδύουν σε αυτό, καθώς έχει τη δυνατότητα να προσφέρει πολλά, ζητώντας λίγα. Μπορεί να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο για εργασίες όπως χορτοκοπή, κλάδεμα δέντρων και θάμνων, εκχιονισμό, σάρωση, καθαρισμό, ακόμη και για μεταφορά φορτίων» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στην παρουσίαση.

        Επισημαίνεται, επίσης, η εργονομική σχεδίαση της καμπίνας,  καθώς και το σύστημα Vario Pilot: «Η χορτοκοπή στα αριστερά και δεξιά πρανή του δρόμου απαιτεί καλή ορατότητα από τον οδηγό, κάτι που εξασφαλίζει το Unimog χάρη στο σύστημα VarioPilot».

        Ο κινητήρας του  Unimog U 427 είναι ο ΟΜ 936 ο οποίος αποδίδει 272 ίππους στις 1.800 σ.α.λ και μέγιστη ροπή 1.100 Nm από τις 1.200 – 1.600 σ.α.λ. Είναι εξακύλινδρος σε σειρά, με κυβισμό 7.698 κ.εκ. Για τη μετεπεξεργασία καυσίμων βασίζεται στην τεχνολογία Blue Efficiency με τον καταλυτικό μετατροπέα επιλεκτικής αναγωγής (SCR) να μειώνει στο ελάχιστο τα οξείδια του αζώτου.

        Η παρουσίαση του οχήματος πολλαπλών χρήσεων είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο: https://troxoikaitir.gr/article/400/polyergaleio-mercedes-benz-unimog-u-427 .

 




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply