Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



"Σεβόμενοι, τόσο τις θέσεις των ανεμβολίαστων συναδέλφων όσο φυσικά και τις θέσεις-απόψεις των συναδέλφων μας που έχουν ήδη εμβολιαστεί σας καλούμε όλους να δείξετε την δέουσα ωριμότητα και τις δύσκολες αυτές στιγμές ΕΝΩΜΕΝΟΙ να προχωρήσουμε" τονίζει το ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Έδεσσας την ώρα που ο κλοιός γύρω από τους ανεμβολίαστους συναδέλφους τους σφίγγει ασφυκτικά. 

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων της Νοσοκομειακής Μονάδας Έδεσσας: 

"Ως ΔΣ του Σωματείου μας ουδέποτε «χαϊδέψαμε αυτιά» και ποτέ δεν βγήκαμε με τυμπανοκρουσίες για τυχόν συνδικαλιστικές επιτυχίες (που όντως είναι αρκετές τόσο θεσμικές όσο και οικονομικές) και δεν το κάνουμε απλά γιατί πιστεύουμε πως η δημοσιότητα και «τα παχιά λόγια» μόνο κακό κάνουν και δεν προσφέρουν τίποτα ουσιαστικά σε κανένα μας. 

Σεβόμενοι, λοιπόν τόσο τις θέσεις των ανεμβολίαστων συναδέλφων όσο φυσικά και τις θέσεις-απόψεις των συναδέλφων μας που έχουν ήδη εμβολιαστεί σας καλούμε όλους να δείξετε την δέουσα ωριμότητα και τις δύσκολες αυτές στιγμές ΕΝΩΜΕΝΟΙ να προχωρήσουμε

Για το ΔΣ
Η πρόεδρος 
Η Γραμματέας
Σάγγα Ανδρονίκη
Μπάτση Μόρφω"

 

 

pellanews.gr

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply