Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΝΕΑ ΕΡΕΥΝΑ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Στο 65,8% οι θάνατοι των εμβολιασμένων μέχρι και τις 2 Αυγούστου.

Περισσότεροι είναι οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν από την ινδική μετάλλαξη (γνωστή και ως παραλλαγή Δέλτα) από τους μη εμβολιασμένους αποκαλύπτει πρόσφατη έκθεση του Public Health England.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι  489 (65.9%) από τους 742 ανθρώπους που πέθαναν από την ινδική μετάλλαξη 28 ημέρες, αφότου είχαν διαγνωστεί θετικοί με την ινδική μετάλλαξη μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 2 Αυγούστου του 2021 είχαν κάνει τουλάχιστον μια από τις δύο δόσεις του εμβολίου, ενώ το 54,1% (402 άτομα) είχε κάνει και τις δύο δόσεις!

Με άλλα λόγια περισσότερα άτομα πέθαναν από την ινδική μετάλλαξη που ήταν εμβολιασμένοι παρά από όσους πέθαναν και ήταν ανεμβολίαστοι.

Η δημοσιοποίηση της έκθεσης  (25 Αυγούστου) έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην Βρετανία, την ώρα που Γάλλοι επιστήμονες να προειδοποιούν για τον πιθανό κίνδυνο μαζικών εμβολιασμών μέσω της λεγόμενης αύξησης εξαρτώμενης από αντισώματα (ADE), δηλαδή μέσω αντισωμάτων που ενισχύουν την μόλυνση.

Βέβαια το Public Health England, σπεύδει να πει πως αυτοί οι αριθμοί είναι αναμενόμενοι και αυτό δεν σημαίνει πως τα εμβόλια, δεν δουλεύουν, καθώς αναφέρουν ότι ο αριθμός των ατόμων που έχουν πεθάνει από την παραλλαγή Δέλτα βαίνει μειούμενος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως αναφέρει το Public Health England. Εάν κάποιος είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις του εμβολίου μειώνει κατά 96% τον κίνδυνο να καταλήξει στο νοσοκομείο.






www.pronews.gr/ygeia/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply