Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΑΠΑΝΗ ΕΖΗΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ Ο ΆΚΗΣ. (ΑΡΘΡΟ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Με μεγάλη μου έκπληξη άκουσα συζητήσεις δημόσιες για το αν η κηδεία του Απατεώνα του ΠΑΣΟΚ(έναν από τους πολλούς) Άκη Τσοχατζόπουλου θα γίνει δημοσία δαπάνη.

Κάποιοι είπαν ότι δεν θα γίνει γιατί ήταν καταδικασμένος για αδικήματα κατά του λαού της Ελλάδας, ότι πήγε φυλακή και άλλες τέτοιες ανοησίες, σαν να ήταν το μοναδικό του ατόπημα.

Κάποιοι άλλοι είπαν, ότι πρέπει να του αναγνωριστεί το κοινωνικό έργο από όταν ήταν ένας λαϊκός αγωνιστής(!!!) στην Γερμανία και βοηθούσε Έλληνες μετανάστες να βρουν την τύχη τους.

 

Η αλήθεια είναι ότι ο Άκης ήταν το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ.

Η γυαλιστερή και ψεύτικη βιτρίνα που κρύβει την βρώμα και την σαπίλα των Σοσιαλδημοκρατών της Ελλάδας.

Πάτησαν πάνω σε συνθήματα μπολσεβίκων, δημιούργησαν έναν υβριδικό καπιταλισμό με στοιχεία απόλυτου κρατισμού και συντεχνιών (Θα τα ζήλευε και ο Μουσολίνι) αλλά κυρίως εξέθρεψε τους πολιτικούς απατεώνες που από όλα τα παραπάνω πλούτιζαν από μίζες και αναθέσεις εκατομμυρίων ευρώ που τους έδιναν οι Καπιταλιστές Άρχοντες επιχειρηματίες, που όμως έξω στα μάτια του λαού τους παρουσίαζαν σαν άσπονδους εχθρούς.

 

Στην Γερμανία λοιπόν ο Άκης πατούσε πάνω στις ανάγκες των Ελλήνων μεταναστών και πουλώντας τους εκδούλευση τους αποσπούσε χρηματικά ποσά.

Έχω γίνει μάρτυρας απίστευτων καταγγελιών από ομογενείς της Γερμανίας που έτυχε να πέσουν επάνω του στον Σταθμό του τρένου που τους κατέβασε στην Γερμανία.

Επίσης έχω παράδειγμα ατόμου που πήρε δάνειο από την Αγροτική Τράπεζα μετά από τηλέφωνο του Άκη το 2001-2002 που μάλιστα ήταν τέτοιος ο τρόμος του διευθυντή της τράπεζας, που το έδωσε ξεχνώντας να προσημειώσουν το ακίνητο που έβαζε ο δανειολήπτης ως υποθήκη. Φυσικά τα χρήματα δεν πληρώθηκαν ποτέ αλλά κατατέθηκαν στο καζίνο.

Άλλο παράδειγμα είναι ατόμο το οποίο βρέθηκε σε ένα ΠΑΣΟΚΟ-γλέντι την δεκαετία του '90 και αφού τον σύστησαν στον τσοχατζόπουλο τον ρώτησαν αν έχει γνώσεις τεχνικών έργων. Αυτός απάντησε ότι δεν ξέρει να κρατάει ούτε κατσαβίδι. Πήρε τελικά την ανάθεση για τις διαφημιστικές γιγαντοεκτυπωσεις Πανελλαδικά μεγάλου Δημοσίου οργανισμού αξίας εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ με το ανάλογο βέβαια μερίδιο στον υπουργό.

Εικάζω ότι ανάλογες περιπτώσεις στις δεκαετίες ΠΑΣΟΚ είναι πάμπολλες, απλά δεν έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας.

Θα πρέπει λοιπόν να γίνει κατανοητό από τους ΣΗΜΙΤΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ οτι δεν είναι ανάγκη να συζητούν για το αν θα γίνει η κηδεία του Άκη Τσοχατζόπουλου Δημοσία Δαπάνη!

Δημοσία Δαπάνη ήταν η δική του, της γυναίκας του , των παιδιών και θα είναι και των εγγονών του Η ΖΩΗ!
Έζησαν και θα ζήσουν Δημοσία Δαπάνη γιατί από τα χρήματα που έκλεψε ο απατεώνας του ΠΑΣΟΚ, ο Άκης Τσοχατζόπουλος μόνο ένα απειροελάχιστο μέρος βρέθηκε και κατασχέθηκε.

  Χατζησάββας Χρήστος
τ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ Χ.Α  


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply