Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΔΥΟ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Με μια οικογενειακή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων και με μια κοινωνική ταινία στο επίκεντρο της οποίας είναι η μεταναστευτική βία, αμφότερες κινηματογραφικές παραγωγές του 2020, θα κυλήσουν οι τελευταίες νύχτες του Αυγούστου στον Δημοτικό Θερινό Κινηματογράφο.

Στη θέση της ταινίας ‘’Ο Λαγός το ‘ σκασε’’ θα προβληθεί αύριο Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 20:30 η αμερικανική παραγωγή Soul που στάθηκε επάξια στο Οσκαρικό χαλί σαρώνοντας τα βραβεία της καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και της πρωτότυπης μουσικής της. 

Η animation αμερικανική παραγωγή αποπειράται να απαντήσει στο βασανιστικό ερώτημα που διχάζει φυσικούς και κοινωνικούς επιστήμονες: Γεννιόμαστε ή γινόμαστε; Και απαντά με παιχνιδιάρικο τρόπο και μπόλικη τζαζ: Και γεννιόμαστε και γινόμαστε!

Λίγα λόγια για την υπόθεση    

Ο Τζο είναι δάσκαλος μουσικής στο γυμνάσιο, πάθος του όμως είναι η τζαζ. Έτοιμος να δοκιμαστεί ως μέλος μιας περιζήτητης μπάντας, θα πέσει θύμα ατυχήματος και θα βρεθεί παγιδευμένος ανάμεσα σ’ αυτήν και την επόμενη ζωή.

Η ταινία προβάλλεται μεταγλωττισμένη. Στα ελληνικά ακούγονται οι ηθοποιοί Πάνος Τοψίδης, Ειρήνη Τσίγκα, Κώστας Φιλίππογλου, Άντρια Ράπτη, Γιώτα Μηλίτση, Χρήστος Πλαΐνης, Βίνα Παπαδοπούλου, Αποστόλης Ψυχράμης, Δημήτρης Σάρλος, Τζωρτζίνα Καραχάλιου και  Μαρία Πλακίδη.

Στη μεγάλη οθόνη του ‘’Δημήτριου Ζωηρού’’ θα ακολουθήσει και δεύτερη προβολή στις 22:30 με τους ‘’Παγιδευμένους’’. Πρόκειται για ένα δανέζικο κοινωνικό και ψυχολογικό δράμα, με στοιχεία αστυνομικής δράσης, που μιλά για τις προκαταλήψεις, τον ρατσισμό, τον φόβο του άλλου και τον τρόπο που όλα αυτά χτίζονται, ή ξεφτίζουν.

Δύο αστυνομικοί αναλαμβάνουν περιπολία σε μια γειτονιά που βράζει εξαιτίας ενός περιστατικού αστυνομικής βίας απέναντι σε μετανάστη. Σύντομα θα παγιδευτούν στο εξεγερμένο προάστιο, αναζητώντας απελπισμένα οδό διαφυγής. Αποκομμένοι και δίχως υποστήριξη σε ένα μεταναστευτικό γκέτο της Κοπεγχάγης, οι  αστυνομικοί  θα πρέπει να επιβιώσουν σε ένα εχθρικό περιβάλλον για ένα ολόκληρο βράδυ, να βάλουν στην άκρη τις δικές τους διαφορές, τους διαμετρικά αντίθετους χαρακτήρες και τις νοοτροπίες τους και να αμφισβητήσουν τις προκαταλήψεις τους αν θέλουν να τα καταφέρουν.

Οι ταινίες ‘’Soul’’ και ‘’Παγιδευμένοι’’ θα επαναπροβληθούν την Πέμπτη 26, το Σάββατο 28 και την Δευτέρα 30 Αυγούστου τις ίδιες ώρες. 




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply