Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Αγαπητοί μου αναγνώστες, δεν θα ήθελα Καλοκαιριάτικα να  σα χαλάσω ούτε την ησυχία σας, ούτε τις διακοπές σας, μα ούτε και την ηρεμία σας από όσα συμβαίνουν στον πολιτικό περίγυρο, ιδιαίτερα της Νέας Δημοκρατίας του Μητσοτάκη!

Αφού απομαγνητοφώνησα τις ομιλίες των κ.κ. Δημήτρη Κυριακίδη, Στέλιου Κονταδάκη, Γεωργίου Γεωργαντά και Μηνά Παπαδόπουλου, όλοι γνωστοί με τις πολιτικές καρέκλες που κατέχουν, μελέτησα και προσπάθησαν να ερμηνεύσω τα λόγια που είπαν όλοι! Έτσι τμηματικά και κατά σπουδαιότητα των όσων είπαν, των όσων δεν είπαν και των όσων έπρεπε να πούνε, θα σας δώσουμε στοιχεία που λέχθηκαν με «μασημένα» λόγια αλλά ξεκάθαρα!

Ξεκινάμε από το 18ο λεπτό περίπου όπου ο κύριος Κονταδάκης  είπε επί λέξει: «Το κόμμα δε έμεινε ανενεργό ούτε ένα λεπτό» εννοώντας βέβαια τις ενέργειες που έκανε η ΔΕΕΠ Κιλκίς.

Μάλιστα κύριε Κονταδάκη, ο Προεδρεύων της ΔΕΕΠ Κιλκίς, με την ανοχή του κυρίου Γεωργαντά, πρόσφερε πάρα πολύ διχόνοια, διχασμό, καταγγελίες, κλείσιμο γραφείων της ΔΗΜΤΟ Παιονίας, ανυπαρξία και κυνηγητό της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς, αυταρχισμό, εκδικητικότητα με την ανοχή του κυρίου Υφυπουργού Γεωργίου Γεωργαντά, απειλές και αδιαφορία.

19:10΄΄ «Φέραμε σε επαφή τις ΔΗΜΤΟ και τα συμβούλια της ΔΗΜΤΟ! Είχαμε αμφίδρομη επικοινωνία από τον Υπουργό με τον πολίτη»

19:54΄΄ «Ενημέρωση από τις ΔΗΜΤΟ κατ’ ευθεία προς τους Υπουργούς»

Γνωρίζοντας ο κ. Κονταδάκης την ανυπαρξία της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς ή καλύτερα την αδιαφορία και το κυνηγητό της ΔΗΜΤΟ Κιλκίς από τον προεδρεύοντα της ΔΕΕΠ Κιλκίς, ότι ποτέ τα τελευταία δύο χρόνια, δεν λειτούργησε η ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και γνωρίζοντας την εχθρική συμπεριφορά του προεδρεύοντος Μηνά Παπαδόπουλου κατά του παραιτηθέντος εξ αιτίας του πρώην Προέδρου της ΔΗΜΤΟ Παιονίας κ. Δ. Σκαντζούρη και την μέχρι πρότινος  μη συνεργασία με τον πρώην πρόεδρο της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας του Ν Κιλκίς, κ. Ζιούτα, μίλησε το πώς έπρεπε να λειτουργήσει ώστε να υπάρχει ομόνοια στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας και των ψηφοφόρων της και όχι διχόνοια και διαχωρισμούς σε Γεωργαντικούς και στους «απέναντι!»

Φυσικά εάν υπήρχε ΔΗΜΤΟ Παιονίας ο κ. Κονταδάκης ως φυσικός προϊστάμενος  έπρεπε πρώτα να επισκεφτεί την ΔΗΜΤΟ Παιονίας και με τον πρόεδρό της και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ να επισκεφτεί το δήμαρχο Παιονίας. Κάτι ανάλογο θα έπρεπε να κάνει και με την ΔΗΜΤΟ Κιλκίς. Όμως λόγω της διχαστικής πολιτικής του προεδρεύοντος, αναγκάστηκε ο κ. Κονταδάκης «να καταπιεί το πικρό ποτήρι» της διχόνοιας στους κόλπους των ΔΗΜΤΟ, ΝΕΟΛΑΙΑΣ και Μηνά Παπαδόπουλου.

25:50΄΄  ΚΟΝΤΑΔΑΚΗΣ: «Θα ήθελα να διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού την ενότητα του κόμματός μας, πρέπει να παραμερίσουμε μικροψυχίες, μικροεγωϊσμούς, μικροδιαφορές»

Είναι σαν να λέει στον προεδρεύοντα, διέλυσες την ενότητα του κόμματος με τους μικροκομματισμούς σου με την μικροψυχία σου και με τους μικροεγωϊσμούς σου. Είναι σαν να του είπε κατήργησες τον διάλογο μεταξύ των δύο ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και παιονίας και με την Νεολαίαα μας.

Κλείνοντας ο κ. Κονταδάκης καυτηρίασε και τον Μηνά Παπαδόπουλο αλλά και τον Υφυπουργό κ. Γεώργιο Γεωργαντά ότι δεν βλέπει νέα παιδιά στην συγκέντρωση παρά μόνο τρεις από την νέα διοίκηση της Νεολαίας. Ένα θέαμα απογοητευτικό για ένα τόσο μεγάλο κόμμα. Είπε επίσης « να μη κοτσομπολεύουμε ο ένας τον άλλον!» Ποιο καθαρή κατηγορία μόνον σε τρελό την λένε!

«Να διευρύνουμε τις οργανώσεις μας» Τι άλλο να τον έλεγε τον Μηνά που όχι μόνον δεν δεύρινε αλλά διέλυσε όλες τις οργανώσεις.

 

Η ΣΥΝΈΧΕΙΑ του σχολιασμού των ομιλιών Κονταδάκη, Γεωργαντά και Μηνά  έπονται!

 

ΘΟΕΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» 1979- 1981

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ  ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ   gnomikilkis.gr webtv

Πρωην συνεργατης των ΑΘΛΗΤΙΚΏΝ ΝΕΩΝ 1973-74 Θεσσαλονίκης, ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΗΧΟΥΣ Αθηνών 1974 -1976, της Δευτεριάτικης αθλητικής Θεσσαλονίκης 1977 – 1979

Συνεργάτης κατά την διάρκεια του λαθρομεταναστευτικού καναλιών Πανελλήνιας εμβέλειας

Κ.λ.π.  κ.λ.π.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply