Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΟΙ ΝΕΕΣ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΑΔΕΣ” ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟΝ ΤΗΝ ΑΘΩΟΤΗΤΟΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 


Την εβδομάδα που πέρασε οργίασαν και πάλι τα κανάλια κατά της Χρυσής Αυγής, επαναλαμβάνοντας ψεύδη, τα οποία αποδείχθηκε ότι ήταν ψεύδη στο δικαστήριο, που κράτησε πέντε ολόκληρα χρόνια και έξι μήνες. Και αυτό ενώ είναι γνωστό ότι για να θεωρηθεί ένας κατηγορούμενος ΕΝΟΧΟΣ πρέπει να υπάρχει  τελεσίδικη καταδίκη. 



Περιμένουμε ένα Εφετείο και εάν “υπάρχουν δικασταί εις τας Αθήνας” δεν θα ακούσουν τις κραυγές ενός καθοδηγούμενου όχλου, ούτε τα ουρλιαχτά των πληρωμένων ντελάληδων ενός διεφθαρμένου καθεστώτος των δελτίων των 8 και των κατακίτρινων φυλλάδων τα πρωτοσέλιδα.



Διεκδικούμε το ΑΘΩΟΣ γιατί "εγκληματική οργάνωση” δεν υπήρξε ποτέ και μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας και την πολιτική μας δράση με “τεκμήρια” δημόσιες ομιλίες και αγορεύσεις ακόμη και μέσα στην βουλή!



ΕΠΤΑ μήνες έχουν περάσει από την απόφαση, που με καταδίκασε και ακόμη δεν γνωρίζω, ευρισκόμενος στις φυλακές Δομοκού, τις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ της ενοχής μου, το ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ, που δεν υπάρχει, αφού ακόμη δεν υπάρχει, δεν έχει γίνει γνωστό το ΣΚΕΠΤΙΚΟ της καταδίκης μου. Δηλώνω ΑΘΩΟΣ και συνεχίζω να είμαι ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ και εάν αυτό είναι έγκλημα ας έχουν το θάρρος να του πουν.



Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - Γ.Γ. Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή
Φυλακές Δομοκού 2021

στις Μαΐου 11, 2021

 


About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply