Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! 7 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΝΑΝΤΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Ζητούν την άρση απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση και παράταση της κυκλοφορίας

Σε μια προσπάθεια να βοηθήσουν τους επιχειρηματίες της εστίασης, που κράτησαν κλειστά τα καταστήματά τους επί έξι μήνες, επτά βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας ζητούν με επιστολή προς τον Νίκο Χαρδαλιά την άρση απαγόρευσης της μουσικής, καθώς και την παράταση της κυκλοφορίας τουλάχιστον ως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Όπως αναφέρουν στην επιστολή που υπογράφουν οι Ανδρέας Κατσανιώτης, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, Χρήστος Μπουκώρος, Ιωάννης Μελάς, Χρήστος Δερμετζόπουλος και Θεμιστοκλής Χειμάρας, η απουσία μουσικής και το κλείσιμο στις 22.45 είναι περιορισμοί που δημιουργούν σημαντικά εμπόδια στην ομαλή επαναλειτουργία της εστίασης και συνολικά της αγοράς. Επιπλέον, σημειώνουν πως η απαγόρευση της κυκλοφορίας στις 11 τη νύχτα θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε συγκεντρώσεις σε σπίτια, γεγονός που δεν θα επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα όσον αφορά τη μη περαιτέρω διάδοση του ιού.

«Είναι αυτονόητο ότι οι κανόνες που έχουν ανακοινωθεί, όπως οι αποστάσεις μεταξύ τραπεζιών, η αποκλειστική χρήση της εστίασης σε υπαίθριους χώρους από καθήμενους επισκέπτες, η χρήση των αυτοδιαγνωστικών τεστ και η ορθή και συνεχής χρήση μάσκας από τους εργαζομένους, πρέπει να τηρηθούν απαρέγκλιτα για να αποφευχθούν φαινόμενα συγχρωτισμού και υπερμετάδοσης του ιού» επισημαίνουν και συνεχίζουν: «Η μάχη που δίνουν οι επιχειρήσεις για να κρατηθούν όρθιες από την πανδημία δεν έχει τελειώσει. Και δεν θα τελειώσει σύντομα. Θα χρειαστούν χρόνος και μεγάλη προσπάθεια από όλους. Η κόπωση και η διάχυτη αγωνία για το μέλλον αυτών των επιχειρήσεων δεν θα πρέπει να επιτείνονται από ανεφάρμοστα μέτρα».

Στη συνέχεια, οι βουλευτές εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως οι επιχειρηματίες της εστίασης θα επιδείξουν την ίδια υπευθυνότητα και συνέπεια με τα εμπορικά καταστήματα σε ό,τι αφορά την τήρηση των υγειονομικών κανόνων και καλούν τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων να «χαλαρώσει» τους περιορισμούς. «Προτείνουμε την άρση της απαγόρευσης της μουσικής στην εστίαση, αλλά και την παράταση της κυκλοφορίας τουλάχιστον μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα. Αναμένοντας τη θετική απάντησή σας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων» καταλήγουν.












https://www.dimokratianews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply