Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΓΝΟΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ!
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

 

Ξέχασε την εθιμοτυπική προσοχή την ώρα που παιάνιζε ο εθνικός ύμνος έξω από τη Μητρόπολη

Ξανά… απροετοίμαστη και χωρίς να γνωρίζει τα στοιχειώδη του εθιμοτυπικού εμφανίστηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στη Μητρόπολη Αθηνών για την αναστάσιμη ακολουθία το βράδυ του Σαββάτου. Η κυρία Σακελλαροπούλου, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητό της και προτού μπει στον ναό, επιθεώρησε το στρατιωτικό άγημα, ωστόσο δεν σταμάτησε σε στάση προσοχής για να ακουστεί και ο εθνικός ύμνος. Έτσι, η μπάντα άρχισε να παιανίζει τον εθνικό ύμνο, όμως η Πρόεδρος περπατούσε. Εσπευσαν και την πρόλαβαν για να επιστρέψει και να σταθεί προσοχή μπροστά στη σημαία, όμως η ζημιά είχε ήδη γίνει. Η κυρία Σακελλαροπούλου εμφανίστηκε εκ νέου κατώτερη των περιστάσεων. Στις υπόλοιπες… καινοτομίες της Προέδρου μπορεί να συμπεριληφθεί και το… παντελονάτο κοστούμι στην εκκλησία, πράγμα πρωτοφανές για γυναίκα αξιωματούχο.

Κατόπιν τούτων, η Πρόεδρος θέλησε χθες να προβάλει το άνοιγμα της εστίασης, όπως έσπευσε να κάνει γνωστό με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο πλαίσιο αυτό, έδειξε να απολαμβάνει τον καφέ της και τη φιλική κουβέντα με γιατρούς από τα νοσοκομεία Ευαγγελισμός και «Σωτηρία», θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα για την επαναλειτουργία της εστίασης τόσους μήνες μετά. Οπως έγραψε στο twitter, «πρώτη μέρα με την εστίαση πάλι ανοικτή, έστω και με περιορισμούς. Απολαμβάνοντας έναν καφέ και φιλική κουβέντα με γιατρούς από τον Ευαγγελισμό και το «Σωτηρία», ξαναζούμε μικρές χαρές της καθημερινότητας, που τις θεωρούσαμε αυτονόητες, μέχρι να μας τις στερήσει η πανδημία».

Ανήμερα το Πάσχα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε τη Λήμνο και τον Άγιο Ευστράτιο, προκειμένου να βρεθεί κοντά στις Ένοπλες Δυνάμεις και στους κατοίκους των ακριτικών νησιών. Όπως δήλωσε, «η Ελλάδα, ένα σύγχρονο κράτος στον πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, ενδυναμώνει τις συμμαχίες της, σέβεται το Διεθνές Δίκαιο και επιθυμεί ειρηνική συνεργασία και καλές σχέσεις με τους γείτονές της. Δεν απειλεί κανέναν, αλλά και δεν δέχεται απαράδεκτες διεκδικήσεις και απειλές από κανέναν».










https://www.dimokratianews.gr/

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply