Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » ΟΙ ΑΡΧΙΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ "ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ" (ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΑ ΝΕΥΡΑ)
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πατήστε σε αυτο το ling για να δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=KboTXmsyZVM&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis 

Είχα βιαστεί και δεν πρόσεξα την παράγραφο όπου ο καταγγέλλων   από την Φλέμινγκ 07 Θεσσαλονίκη, ζητάει από την Εισαγγελέα: «Παρακαλειστε να παρέμβετε προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι η ανήθικη  δραστηριότητα του συγκεκριμένου λογαριασμού και του ομώνυμου ιστολογίου δεν θα συνεχιστεί».

Και σαν δικηγόρος που είναι γράφει: «βάσει των άρθρων 4285/2014»  

Καλά, πόσο ηλίθιος είσαι για να πιστεύεις ότι εκπροσωπώ τους συγγραφείς και αρθρογράφους των κειμένων και φωτογραφιών, που αναρτώνται σε άλλα ΜΜΕ και Κοινωνικά δίκτυα;  Πόσο βλακεία μπορεί να σε δέρνει ότι ο Εισαγγελέας ότι είναι κανένας άσεχτος και δεν ξέρει ότι  αν χρειαστεί να λέγξει κάποιον, θα ελέγξει συτόν που το δημοσιεύει και όχι αυτόν που κάνει την αναδημοσίευση; Πόσο άσχετος μπορεί να είσαι ώστε να με καθιστάς υπόλογο, επειδή νομίζεις ότι μπορεί να κοροϊδέψεις  την Δικαιοσύνη;  Μάλιστα  όταν ξέρεις ότι είναι αναδημοσίευση;  Αφού πολλάκις έχω δημοσιεύσει ότι οι αναδημοσιεύσεις δεν εκπροωπούν το blog kilkiswebtv και  όσα εκπροωπούν την kilkiswebtv φέρουν την υπογραφή μου ως εξής: "ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ"

Σου έτυχε ποτέ να αγοράσει κάποιος ένα αυτοκίνητο και υπόχρεος  να το εξωφλήσεις είσαι εσύ; Πόσο ποιό ανόητος μπορεί να είσαι; Επειδή όποια κοσμιστικά επίθετα και να σε προσάψω, δεν θα μπορέσω να καταδείξω στον κόσμο περί ποίων βρώμικων συκοφαντών και λασπολόγων πρόκειται, θα σου πω μόνον ένα πράγμα, εάν ήσουν άνδρας θα είχες ονοματεπώνυμο, ταυτότητα και διεύθυνση κατοικίας. Η δικαιοσύνη δεν πρόκειται να ασχοληθεί με σκουπίδια και κατακάθια του υποκόσμου.

Και μετά από τα παραπάνω θέλω να προσθέσω για τα καθ' ημάς  ψοφοειδή

Πόσο μίσος μπορεί να έχετε εναντίον της Νέας Δημοκρατίας;  Πόσο φιλοτομαριστές και ψοφοειδή ερπετά μπορεί να είστε;  Πόσο δηλητήριο έχετε ακόμη να ρίξετε στην Νέα Δημοκρατία;  Πόσο βλαξ μπορεί να είσαι όταν με λες «εμένα θα με υπερασπίζονται άλλα μέσα»  που προέρχονται από τον Νεομπολσεβικικό χώρο.  Πόσο φιλοτομαριστής μπορεί να είσαι.  Πόσο αγνώμων  και άνανδρος είσαι;

Εάν το τελευταίο σε πειράξει, είμαι έτοιμος να σου ζητήσω συγγνώμη εάν τολμήσεις και μόνον να εμφανιστείς μπροστά στην κάμερα για να κουβεντιάσουμε και να αποδείξω πως έχω απόλυτο δίκαιο για τα παραπάνω κοσμητικά επίθετα.

Από βρώμικη γέννα μόνον βρώμικοι άνθρωποι μπορούν να εκτραφούν

Πατήστε σε αυτο το ling για να δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=KboTXmsyZVM&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis 


ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΌ ΤΟ 1973

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply