Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » » » » ΜΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΣΙΩΝΙΔΗ ΓΙΑ ΘΈΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Η συνέντευξη έγινε λίγες ώρες πριν από την προσυμφωνημένη συνάντηση των εκπροσώπων των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων  πολλών σχολίων του Δήμου Παιονίας, μια και ήταν προγραμματισμένη εδώ και έξη ημέρες.

Η ατζέντα των ερωτήσεων δεν άλλαξε, μια και τα καυτά προβλήματα τόσο της Παιδείας όσο και του μεταναστευτικού – λαθρομεταναστευτικού είναι τα πιο καυτά αυτής της χρονικής περιόδου.

Μιλήσαμε για την ετοιμότητα των σχολικών μονάδων από την πλευρά του Δήμου Παιονίας, ώστε να υποδεχθούν τους μαθητές σε αυτές τις δύσκολες επιδημικές συγκυρίες, το τι συζητήθηκε με την Υπουργό Παιδείας κυρία Κεραμέως, ποια τα προβλήματα και οι αιτιάσεις και αντιδράσεις των γονέων και των μαθητών και τέλος την ανασφάλεια που νοιώθουν οι κάτοικοι  του Δήμου Παιονίας και ιδιαίτερα στην πόλη του Πολυκάστρου.

Αφοπλιστικές οι απαντήσεις και συνάμα υπερασπιστικές για τους γονείς και κηδεμόνες αφού ο Δήμαρχος είπε χαρακτηριστικά «είμαι στο πλευρό τους» « είμαι μαζί τους». Όμως ο διαχειριστής και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι ο ίδιος και το μόνο που μπορεί να κ΄’ανει είναι να πιέσει προς κάθε κατεύθυνση για την επίλυση του καυτού θέματος των προσφυγόπουλων στα σχολεία και των μεταναστών τόσο του καμπ Νέας Καβάλλας όσο και των  ανεξέλεγκτων  ομάδων λαθρομεταναστών στην Ειδομένη και στα παραμεθόρια χωριά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LING:  https://www.youtube.com/watch?v=Bozrb4bYlvU&feature=youtu.be&ab_channel=TheofilosKyriakidis 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply