Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΕΙΡΞΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



                Διανοητική κάθειρξη
Η έννοια της «συνομοσιολογίας» αποτελεί έναν προσφιλή νεωτερισμό, μία παραλλαγή χυδαίας λογοκρισίας η οποία είθισται να προβάλλεται ως αντεπιχείρημα εκ της, εν γένει καθεστηκυίας τάξεως, κατά οιουδήποτε τεκμηριωμένου αντιρρησία της αυθεντίας των απόψεών της πολύμορφης εξουσίας.
Επί της επικαιρότητας, ο εμπαιγμός της αντιδημοκρατικής και άκρατα Σταλινογενούς συλλήβδην Αριστεράς (αμετανόητο εγκληματικό Κ.Κ.Ε, εθνοκτόνο Σύριζα με τα υποζύγια  των, ήτοι τα μισθοδοτούμενα τάγματα εφόδου, εις τα πανεπιστήμια με, όπλα και μολότοφ) περί της στυγνής δολοφονίας αθώων εργαζομένων, την 10 Μαΐου του 2010, εις την Μαρφίν, αποτελεί μνημείο μισαλλοδοξίας, μισανθρωπίας, κακοήθειας, μικροψυχίας καθώς και αδιάσειστο στοιχείο της ολοκληρωτικής προκρούστειας ιδεοληψίας τους.
Εν άλλοις λόγοις, δια της στάσης της, η φαύλη Αριστερά απέδειξε αμειλίκτως την  φασίζουσα αντίληψη της προς τους εργαζομένους, με αισχρές δηλώσεις περί των τραγικών θυμάτων δήθεν συνεπεία των μνημονίων, εν απλή συνεργεία με την ψοφοδεή κεντροαριστερή Ν.Δ, η οποία ενδοιάζει να ομιλήσει ευθαρσώς περί των στυγερών δραστών-εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου, οι οποίοι, δια άδηλους λόγους παραμένουν ασύλληπτοι, παρά την, υπό αυτών, εκ προσθέσεως και κατά συρροή  διαπραχθείσα ειδεχθή ανθρωποκτονία.
Ο ερυθρός ολοκληρωτισμός συνιστά, την ενδημούσα χαίνουσα πληγή, εις το τελευταίο προπύργιο της «Σοβιετίας», το οποίο ανυπερθέτως αποτελεί σήμερον η Ελλάδα, εγκλωβισμένη εις την χρεωκοπημένη ιδεοληψία της αποτυχημένης γενιάς του περίπυστου Πολυτεχνείου
Περαιτέρω, η άρση του κατ’ οίκον εγκλεισμού και η διαφορετική μεταχείριση, εφαρμογής των περιοριστικών μέτρων προς ορισμένες κοινωνικές ομάδες, αλλά και η φημολογούμενη θεωρία περί του υποχρεωτικού εμβολιασμού, ως προϋπόθεση, επανόδου εις την κανονικότητα, (κατά το ΦΕΚ 42/Α/25-02-2020) και εν γένει η δριμεία άσκηση τρομοκρατίας δια των, υπό του κράτους, δαψιλώς επιδοτούμενων Μ.Μ.Ε, περί της απώλειας της ζωής μας, ένεκεν του «φονευτού» ιού, εν συνδυασμώ προς την ελλιπή επιστημονική τεκμηρίωση προελεύσεως του, μας αγάγει  αφεύκτως εις το εύλογο συμπέρασμα, ότι υποκρύπτεται κάποιος σχεδιασμός.
Επιπλέον οι δηλώσεις περί της παγκόσμιας διακυβερνήσεως, η ευθεία αμφισβήτηση των δομικών στοιχείων της ταυτότητας του έθνους μας συλλήβδην, και η περιστολή των θεμελιωδών ατομικών δικαιωμάτων και ελευθερίων, πέραν της ανεπανόρθωτης επακολουθούσης οικονομικής καταβαραθρώσεως, απαντώνται ευγλώττως εις τον παράλογο σχεδιασμό ότι το εμβόλιο θα περιέχει «βιοτσίπ» ελέγχου.
Άρα ομιλούμε κατ’ ουσίαν δια μία «κανονικότητα» πλήρους αιχμαλωσίας, καθολικής και θεσμισμένης  σωματικής φυλακής, μίας σύννομης, δια νόμου θεσπισμένης διανοητικής καθείρξεως, όθεν συνεπάγεται η κατάργηση του αυτεξουσίου μας ως ανθρώπων, η αμαύρωση του προσώπου μας, η προσβολή των ανθρωπίνων σχέσεων και του η καταστρατήγηση του απαραβίαστου, των σύμφυτων με την ανθρώπινη φύση μας, ελευθεριών!
Η παγκόσμια ελίτ, και η εωσφορική αλαζονεία του «Υπερανθρώπου» του κεφαλαίου, εις τον αντίποδα της σκόπιμης απαξίωσης εν γένει της μεταφυσικής,  δίκην  ενός ακράτου ορθολογισμού, προοιωνίζεται ως η απαρχή του τέλους του ανθρώπινου πολιτισμού.
Η Νέα Τάξη πραγμάτων επελαύνει απροσκόπτως και ραγδαίως, μετατρέποντας μας ως πειραματόζωα-ανθρωποειδή, ημείς οι πολίτες τι άραγε επιλέγουμε ;
«Υπάρχει-εκτός από μία έμφυτη επιθυμία για ελευθερία-μία ενστικτώδη επιθυμία για υποταγή»  Erich Fromm
Xαράλαμπος Β Κατσιβαρδάς
                  Δικηγόρος

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply