Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » » ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤEΣ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΜΟΥΡΙΕΣ;
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



Πληροφορηθήκαμε ότι γίνονται εργασίες επισκευών και αποκατάστασης ζημιών, στα κτίρια του ξενοδοχειακού συγκροτήματος «ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ Α.Ε» που βρίσκεται στην καρδιά του οικισμού Σ.Σ. ΜΟΥΡΙΩΝ. Εκεί όπου πριν από ΤΡΕΙΣ μήνες περίπου έγιναν τα φοβερά επεισόδια και οι αυτοκτονίες λαθρομεταναστών!
Οι κάτοικοι άρχισαν να ανησυχούν, κάποιοι όμως δεν έχουν καμία ανησυχία αφού λένε πως εμπιστεύονται τον Βουλευτή και Υπουργό κ. Γεωργαντά που τους υποσχέθηκε πως το Κέντρο Φιλοξενίας στο ξενοδοχείο «ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» δεν πρόκειται να ξαναλειτουργήσει.
Όμως φήμες που κυκλοφορούν στους κατοίκους του οικισμού, λένε πως σε λίγες ημέρες, που θα τελειώσουν οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης των ζημιών, θα ξαναλειτουργήσει με 300 έως 320 νέους λαθρομετανάστες οι οποίοι θα έρθουν από την Μόρια, δηλαδή από εκεί που έγιναν τα τελευταία επεισόδια, προς αποσυμφόρηση των εκεί κέντρων φιλοξενίας Αφρικανών και Ισλαμιστών!
Ευχόμαστε όλα αυτά να είναι μόνον ΦΗΜΕΣ και πως το Ξενοδοχείο «ΘΕΑ ΔΗΜΗΤΡΑ» ετοιμάζεται για να δεχθεί εσωτερικούς κοινωνικούς τουρίστες και όχι λαθρομετανάστες από τα νησιά.
Ελπίζουμε πως ο Υπουργός κ. Γεωργαντάς θα αντισταθεί μπροστά σε μία τέτοια ενέργεια!

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply