Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ 29-11-201
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση



« Μμμμ κάτι ψήνεται!
Γιαννάκης: και μοσχομυρίζει 
Μαρίνα: Μήπως είναι τα κουλουράκια κανέλας που ψήσαμε σήμερα στο μάθημα μαγειρικής; 
Αναστασία: Ή μήπως τα ντόνατς που τηγανίσαμε προχθές;
Δαμιανός: Θέλω κ εγώ! 
κα Ναταλία: Αν θέλετε να γευτείτε φρεσκοψημένα καλούδια από τα χεράκια μας, ελάτε στο  μάθημα μαγειρικής στον Άθλο. Θα περάσετε όμορφα. 
Δημήτρης:  Ναι!! έτσι θα βοηθάω  και τη μαμά μου στην κουζίνα..»
Κάθε βδομάδα, τα χεράκια των παιδιών μας, με την καθοδήγηση της δασκάλας τους Ναταλίας,  μας ταξιδεύουν σε γνώριμες  μαμαδίστικες  γευστικές συνταγές, που εμπλουτίζονται με τις ιδιαίτερες ικανότητες των μικρών μας σεφ. 
Στα μαθήματα χειροτεχνίας και ζωγραφικής οι μικροί μας φίλοι ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους και δημιουργούν όμορφα χριστουγεννιάτικα και όχι μόνο, στολίδια  με χρώμα και φαντασία. 
Στο ΚΔΑΠ Άθλος προτεραιότητά μας είναι η ανάδειξη των ικανοτήτων των παιδιών και μέσα απ’ όλα τα μαθήματα προσπαθούμε να καλλιεργήσουμε το πνεύμα συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας, να μετουσιώσουμε τη φαντασία των παιδιών σε ορθό λόγο και έκφραση.  Να τα βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουν τον εαυτό τους ώστε να βγει ο θαυμαστός και πολυτάλαντος κόσμος των παιδιών μας στην επιφάνεια.  
Η χριστουγεννιάτικη παράστασή μας στις 24 Δεκεμβρίου, είναι ένα πρώτο βήμα συνεργασίας παιδιών και δασκάλων σε μια ενιαία παράσταση θεάτρου, χορού, μουσικής, πλεκτικής και… μαγειρικής. 
«Κάτι ψήνεται και θα’ ναι σίγουρα νόστιμο»




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply