Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ kinesis Gym ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΙΩ ΟΡΜΑΝΙΔΟΥ ΣΤΟ 2o Quarterly Workshop της Les Mills ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Συμμετοχή του Kinesis Gym και της Φιλιώ Ορμανίδου στο 2ο Quarterly Workshop της Les Mills στην Αθήνα

 Το δεύτερο Quarterly Workshop by Les Mills της χρονιάς ολοκληρώθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία και με πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την δυναμική της εταιρίας και των προγραμμάτων της στον χώρο του Fitness!
 Η Les Mills αυτή τη στιγμή είναι η κορυφαία παγκοσμίως δύναμη στον χώρο του fitness όσον αφορά τα ομαδικά προγράμματα αίθουσας, δραστηριοποιείται σε 80 χώρες ανά την υφήλιο προσφέροντας τις υπηρεσίες της σε 15.000 γυμναστήρια και έχοντας στο ενεργητικό περισσότερους από 8.000 γυμναστές.
  Το γυμναστήριο μας εκπροσωπήθηκε στο Quarterly από την γυμνάστρια μας, Φιλιώ Ορμανίδου, η οποία συμμετείχε για δεύτερη φορά on stage στην ομάδα παρουσίασης του Les Mills Tone και της μεγαλύτερης Fitness οικογένειας στον κόσμο με τους national trainers του μαθήματος Χρήστο Παπακυριαζή και Πάνο Κατερινάκη. Επίσης συμμετείχε ενεργά σε όλο το event, παρακολούθησε όλα τα νέα releases των μαθημάτων και συμμετείχε στο εκπαιδευτικό σεμινάριο της Les Mills.
 Το γυμναστήριο Kinesis ενέταξε τα ομαδικά προγράμματα της Les Mills (BODYPUMP, BODYBALANCE, RPM, TONE) πριν μία δεκαετία στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα του και συνεχίζουμε με την θετική ανταπόκριση και τον ενθουσιασμό του κόσμου να είμαστε πάντα εκεί όπου χτυπά η καρδιά του σύγχρονου Fitness και της μαζικής άθλησης.



About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply