Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ. ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Πρεμιέρα στις 24 Ιουλίου

Η πρώτη προπόνηση του Κιλκισιακού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Ιουλίου στις 6 το απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.
Επιθυμία μάλιστα τόσο του Λεωνίδα Υφαντίδη όσο και της διοίκησης του ΑΟΚ, είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας εκτός Νομού Κιλκίς.


Το πρόγραμμα των φιλικών

Στις 24 Ιουλίου ξεκινά η νέα χρονιά για τον Κιλκισιακό, ο οποίος όμως έχει κλείσει μια σειρά φιλικών. Στις 12 Αυγούστου θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Δόξα Λιθότοπου, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα υποδεχθεί την Α.Ε. Κοζάνης.
Στις 23 Αυγούστου νέο φιλικό εντός έδρας με την Δόξα Δράμας, και στις 26 του ίδιου μήνα με την Βέροια και πάλι εντός έδρας στο πιο δυνατό μέχρι τώρα τεστ.
Στις 2/9 η ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη θα μεταβεί στη Καρπερή Σερρών και στις 17 του μηνός θα αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό, με την έδρα να μην έχει οριστεί ακόμη.

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply