Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » "ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ"ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ «ΤΡΩΕΙ ΠΟΡΤΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ Τ.Ο. ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΙΛΚΙΣ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο τότε Τομεάρχης της Χρυσής Αυγής του Κιλκίς και σημερινός βουλευτής κ. Χρήστος Χατζησάββας, προκειμένου να ενημερωθεί για το κόστος εκτύπωσης της τοπικής εφημερίδας της Χρυσής Αυγής, πήγε στα γραφεία τοπικού εκδοτικού μικρομάγαζου για να πάρει προσφορά.
Μεταξύ άλλων ο κ. Χατζησάββας ρώτησε τον «εκδότη»: «μήπως θα έχεις πρόβλημα με την έκδοση εφημερίδας της Χρυσής Αυγής;» Η απάντηση ήρθε ακαριαία, θαρρείς και περίμενε αυτήν την ερώτηση. «Όχι, γιατί να έχω πρόβλημα, τον ίδιο Θεό πιστεύουμε, την ίδια Πατρίδα υπηρετήσαμε και για αυτήν πασχίζει ο καθένας μας από την δική του σκοπιά!»
Την επόμενη ημέρα ο κ. Χατζησάββας του τηλεφώνησε για να του πει πως το κόστος είναι πολύ μεγάλο και δεν θα τυπώσει την εφημερίδα στις εγκαταστάσεις του!
Μετά από λίγες ημέρες ο «εκδότης» έγραψε στα σχόλια του: «Εμείς δεν δεχόμαστε να εκδώσουμε μία ακροδεξιά εφημερίδα, υμνητών του Χίτλερ». 
Το πρόβλημα φίλοι μου δεν είναι ούτε η Χρυσή Αυγή ούτε το μαύρο σκότος. Το πρόβλημα είναι ότι οι λύκοι έβαλαν προβιά και άντε να τους ξεχωρίσεις.
Αυτά τα ανθρωπάκια έχουν εισχωρήσει σε όλα τα κόμματα και μέρα με τη μέρα καταλύουν τη δημοκρατία στο όνομα της δημοκρατίας.
Ο «εκδότης» συνεχίζει και σήμερα ως προοδευτικός να σιτίζεται …αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ και δέχεται να πουλάει εκδούλευση σε παρακείμενα κόμματα. Για αυτόν μιάσματα είναι κόμματα όπως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η Χ.Α, όπως μίασμα θα είναι το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ αν στην εξουσία είναι η ΝΔ.
Θα είχε ενδιαφέρον εάν η ΧΑ του πέταγε ένα κοκαλάκι και τύπωνε την εφημερίδα της σε αυτόν.
Δημοκράτης δεν γίνεσαι στα λόγια. Τα έργα δείχνουν το χειρότερο  αντεθνικό  πρόσωπό σου, μια και η ετσιθελική μικροσυκοφαντική πολιτική σου δείχνουν το πραγματικό  φασιστικό σου προφίλ.

Θεόφιλος Κυριακίδης

Δημοσιογράφος 

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply