Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » ΚΥΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΙΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΠΟΛΥΑΝΗΣ ΚΑΙ ΚΙΛΚΙΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Κάποτε υπήρχε μία κατασκήνωση στην Λεπτοκαριά Πιερίας!
Η αγορά του οικοπέδου 3.200 μ2 έγινε επί Μητροπολίτη Ιωακείμ. Πέρασαν χρόνια ώσπου, αρχικά ως Αρχιμανδρίτης και κατόπιν ως Μητροπολίτης, ήρθε ο πάτερ Χαρίτων, όπως όλοι τον ξέρουμε.
Ο μακαριστός πάτερ Χαρίτων, από την φύση του εργατικός, είχε ήδη λειτουργήσει με δική του πρωτοβουλία τις κατασκηνώσεις Σουρμένων και δεν άργησε να ρίξει και το βάρος των προσπαθειών του και στις κατασκηνώσεις της Λεπτοκαριάς.
Οι εργασίες άρχισαν το 1971 έως το 1973 όπου κατασκευάστηκαν επτά μικρά διαμερίσματα, Λουτρά, Μαγειρεία, βοηθητικοί χώροι, υπαίθριο Ναό και παιδική χαρά. Στην συνέχεια χορηγήθηκαν από το Υπουργείο Γεωργίας νέα έκταση 9000μ2 για την κατασκευή γηπέδου.
Δυστυχώς ο πάτερ Χαρίτων καθαιρέθηκε στις 11 Ιουλίου 1974. Η κατασκήνωση διέκοψε την ίδια ημέρα την λειτουργία της αφού κανείς δεν αναλάμβανε την ευθύνη τόσο για τους κατασκηνωτές όσο και για την εύρυθμη λειτουργία της.
Πέρασε καιρός. Ήρθαν άλλοι δύο Μητροπολίτες. Για λόγους που δεν είναι του παρόντος, δεν λειτούργησαν οι κατασκηνώσεις, που χύθηκε τόσος ιδρώτας, τόση προσωπική δουλειά, τόσες στερήσεις και τόσο αίμα. Ναι αίμα!
Η περιοχή αναπτύχθηκε, μπήκε σε σχέδιο πόλεως, έγιναν οι αναγκαίες ρυθμίσεις, απούσης της Διοίκησης της Μητροπόλεως, με εις βάρος της ανακατανομή.
Φθάσαμε στο σήμερα και βλέπετε, τόσο από τις φωτογραφίες όσο και από το βίντεο το «φιλέτο» που ανήκει στην Ιερά Μητρόπολι Πολυανής και Κιλκισίου και Αγίου Αθανασίου! Δυστυχώς ακούσαμε πως κάποιοι «επιτήδειοι» ενδιαφέρθηκαν για το «φιλέτο» ώστε να δώσουν μερικές ψωροχιλιάδες ευρώ και ένα «οικόπεδο» στο κάπου και όπου να ‘ναι!
Από ότι ακούσαμε, και ζητάμε την διάψευση από κάθε έναν που γνωρίζει κάτι για το οικόπεδο των Κατασκηνώσεων, η αντιπαροχή αντιστοιχεί στο 1/5 δηλ στο 20% της πραγματικής του αξίας.  Αλλά και 100% να ήταν, δεν θα έπρεπε ούτε καν σκέψη να κάνουν ώστε να το ξεπουλήσουν. Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες:










































About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply