Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ Η ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΣΤΟ VOLLEYBALL ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΜΕ 3 - 1 ΣΕΤ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


 «Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: 7η νίκη  - ντέρμπι μεταξύ των πρώτων »
Γράφει η Ελένη Μουρατίδου
Την 7η νίκη του στη σειρά πέτυχε η ομάδα των Κορασίδων του Αίαντα, στην έδρα της , χθες Σάββατο 4/2/2017. Αυτή τη φορά όμως ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι γιατί και οι δυο (ισοδύναμες) ομάδες ήθελαν πάρα πολύ τη νίκη διεκδικώντας την κορυφαία θέση του βαθμολογικού πίνακα του ομίλου. Τελικά με δυσκολία υπερίσχυσε ο ΑΙΑΣ με 3-1 σετ, σε έναν αγώνα “θρίλερ”.Αναλυτικότερα:
Από το 1ο σετ φάνηκε η ισοδυναμία των ομάδων μια και ήταν κοντά στο σκορ έως το 10-10 . Όταν ο ΑΙΑΣ πέρασε στο 15-13, κατάφερε να πάρει 5 πόντους σερί και μια ανάσα ως το 20-13. Αλλά εκεί έκανε την ανατροπή ο Ποσειδώνας και ισοφάρισε  ακριβώς στους 20 πόντους. Όμως ο ΑΙΑΣ πήρε τους επόμενους  5 και τελείωσε το σετ στο 25-20.
Στο 2ο σετ ο ΑΙΑΣ έδειξε τον καλύτερο εαυτό του με αλλεπάλληλες ολοκληρωμένες φάσεις,  οδηγώντας και φτάνοντας πολύ γρήγορα στο 20-5. Σε μια πολύ καλή προσπάθειά του ο Ποσειδώνας κατάφερε να ανακάμψει  και να μειώσει την ψαλίδα στο  22-16 , όμως και πάλι ο ΑΙΑΣ έληξε το σετ εκεί, στο 25-16.
Το 3ο σετ ήταν μια μεγάλη απογοήτευση για τον κόσμο του ΑΙΑΝΤΑ , μια και -λες και ήταν άλλη ομάδα στο γήπεδο-άφησε πολύ εύκολα τον Ποσειδώνα να φτάσει στο 7-21 κι από κει να πάρει το σετ 25-13. Ο Ποσειδώνας ομολογουμένως ήταν σαφώς ανώτερος .
Όλα κρίθηκαν στο 4ο σετ, στο οποίο και οι δυο ομάδες πλέον τά ‘παιξαν όλα για όλα, ο ΑΙΑΣ ήθελε απλά να το κερδίσει  και να μην πάει σε καμιά περίπτωση στο τάι μπρέικ των 15 πόντων (γιατί εκεί ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει) , κάτι που διακαώς φυσικά ήθελε και πάλεψε να πετύχει ο Ποσειδώνας. Οι δυο ομάδες πήγαιναν πόντο – πόντο (6-6), (12-12), (20-16) , (21-21) , ως το 25-25 όπου ο ΑΙΑΣ πήρε, με μεγάλο κόπο όμως, τους 2 επόμενους και έληξε το θρίλερ 27-25 .
Συγχαρητήρια αξίζουν  στους προπονητές  και στις αθλήτριες και των δυο ομάδων , ειδικά για τη μάχη τους στο τελευταίο σετ που καθήλωσε την κερκίδα η οποία γιόρτασε  φυσικά στο τέλος τη νίκη.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ: (Σακαλάκη Τάνια) ,Κοτίδου, Ταντσοπούλου, Ναλπαντίδου, Καντίδου, Κώστογλου Σοφ, Κώστογλου Στ, (αε) Βουζίνα, Εμμανουηλίδου, Παχνή, Γεωργιάδου, Μαχμουτάι, Λαμπριανίδου, Χαλκίδου, Σεχάι.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, ΔΑΚ Κατερίνης , ώρα 14.00 με τον Αρχέλαο Κατερίνης
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017, ΔΑΚ Κατερίνης , ώρα 12.00 με τον Αρχέλαο Κατερίνης και Κυριακή 12 Φεβρουαρίου  2017, ΔΑΚ Κιλκίς , ώρα 18.00 με τον ΓΑΣ Μελίκης.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Κυριακή 12 Φεβρουαρίου , ΔΑΚ Κιλκίς, ώρα 14.00 με τον Άτλα Κιλκίς.
Α.Σ.ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, πληροφορίες/εγγραφές: τηλ 6972680579
Βίντεο από τον αγώνα, στη Δημόσια Σελίδα μας στο Facebοok:








About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply