Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.Ε.Κ ΚΙΛΚΙΣ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΑΠΤΙΣΤΗ
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Στο πλαίσιο της ανάπτυξης μιας διαρκούς συνεργασίας μεταξύ του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς και του Γυμνασίου Βαπτιστή, έχει αναπτυχθεί μια σειρά κοινών δράσεων με σκοπό την ανάπτυξη της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της συνεκπαίδευσης των μαθητών/τριών των δύο σχολείων.
Σύμφωνα με τον ετήσιο προγραμματισμό των δύο σχολικών μονάδων πραγματοποιήθηκε ο κοινός εορτασμός της Τσικνοπέμπτης, προκειμένου να αναπαραχθούν τα ήθη, τα έθιμα και η συνέχιση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, με την επίσκεψη του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς στο Γυμνάσιο Βαπτιστή. Οι μαθητές/τριες των δύο σχολείων προετοίμασαν εκπαιδευτικό υλικό και συνεργάστηκαν για τη δημιουργία αποκριάτικων κατασκευών και χειροτεχνιών με άριστα αποτελέσματα. Επιπλέον, μαθητές και καθηγητές ξεναγήθηκαν στους χώρους του Γυμνασίου, συμμετείχαν σε κοινές αθλητικές δραστηριότητες παίζοντας ομαδικά παιχνίδια στον αύλειο χώρο και χορεύοντας παραδοσιακούς χορούς.
Τα χειροποίητα εδέσματα επιμελήθηκαν το εργαστήριο Αυτόνομης Διαβίωσης του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, οι εκπαιδευτικοί και οι μαθητές των δύο σχολικών μονάδων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι μαθητές του Γυμνασίου Βαπτιστή ανέλαβαν εξ ολοκλήρου την πρωτοβουλία για την οργάνωση και την παράθεση του γεύματος.
Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές/τριες του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ Κιλκίς ευχαριστούν ιδιαιτέρως το Διευθυντή κ. Γ. Τρόπιο, το Σύλλογο Διδασκόντων και τους μαθητές/τριες του Γυμνασίου Βαπτιστή, για τη θερμή υποδοχή και τη ζεστή φιλοξενία τους στο χώρο του σχολείο τους.
                                        

                                                                         Με εκτίμηση,
                                                         Η Διευθύντρια


                                                                   Ελένη Τεχλικίδου

About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply