Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

Performance

Cute

My Place

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Racing

Videos

Follow by Email

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΠΡΟΒΑΤΑ

     Ο   «ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΜΙΚΩΝ Σωκράτη Προβατά»   είναι ένα από τα μεγαλύτερα δικηγορικά γραφεία, με εμπειρία άνω των 30 ετών και με κυρία...Ενημερώνουμε τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας Κιλκίς ότι οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρων ΔΗΜ.Τ.Ο Κιλκίς και Παιονίας, μελών των Τοπικών Επιτροπών καθώς και αντιπροσώπων στο 10ο συνέδριο της ΝΔ θα διεξαχθούν την Κυριακή 3 Απριλίου 2016 και ώρες από 10.00 έως 19.00
Ως εκλογικά κέντρα ορίζονται στο Κιλκίς το Δημαρχείο Κιλκίς και στην Παιονία το κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου.

Για την ΝΟΔΕ ΚΙΛΚΙΣ
Ο  Πρόεδρος
Τριαντάφυλλος Πέτρογλου


ΗΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΚΙΛΚΙΣ μετά την πρώτη επιτυχημένη κινητικότητα στην Βιέννη της Αυστρίας, υλοποίησε την δεύτερη κινητικότητα εκπαίδευσης στην Ιταλία, για τις ανάγκες του σχεδίου με τίτλο «Οικολογική ανάπτυξη και διαχείριση του αγρο-διατροφικού τομέα». Η κινητικότητα υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus+ μετά την έγκριση και επιχορήγηση του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) από τις 6 μέχρι και τις 21 Μαρτίου 2106.
Στην εκπαιδευτική κινητικότητα συμμετείχε δεκαμελής (10) ομάδα ατόμων που απασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τα αρωματικά και φαρμακευτικά φυτά. Πρωταρχικός σκοπός των συμμετεχόντων ήταν η απόκτηση και βελτίωση γνώσεων, ικανοτήτων και εμπειριών σε ότι αφορά τις εναλλακτικές καλλιέργειες και τα Αρωματικά/Φαρμακευτικά Φυτά.
Το πρόγραμμα εκπαίδευσης καταρτίστηκε από τηΝομαρχιακή Αυτοδιοίκηση του Καταντζάρο, που ήταν και ο Φορέας Υποδοχής, σε συνεργασία με την Επιμορφωτική. Η θεωρητική εκπαίδευση των καταρτιζόμενων πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Φορέα Υποδοχής από έμπειρους εκπαιδευτές.
Επιπλέον, οι συμμετέχοντες επισκέφθηκαν τοπικές επιχειρήσεις εντός της πόλης, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή, που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο των Αρωματικών/Φαρμακευτικών Φυτών καθώς και σημεία ενδιαφέροντος σχετικά με το αντικείμενο της κατάρτισης. Η διαδρομή ξεκίνησε με μια πρωτόγνωρη εμπειρία για τους καταρτιζόμενους στους πρόποδες του βουνού Σίλα, όπου εκεί υπάρχειένα άρτια διατηρημένο πάρκο, αχανούς έκτασης, γεμάτο με αρωματικά φυτά και βότανα.      Επόμενη στάση ήταν η επίσκεψη στονΒοτανικό κήποόπου ήρθαν σε επαφή με την πλούσια χλωρίδα της περιοχής.Μαθητές και καθηγητές του σχολείου που βρίσκεται στο χώρο του πάρκου ενημέρωσαν, ξενάγησαν και έλυσαν τυχόν απορίες των συμμετεχόντων. Κοντινός προορισμός ήταν η περιοχή του Σοβεράτο όπου διεξήχθη η διαδικασία της γευσιγνωσίας, η οποία περιλάμβανε εδέσματα που είχαν σαν πρώτες ύλες αρωματικά φυτά και βότανα, δίνοντας έτσι ένα επιπλέον ερέθισμα στους συμμετέχοντες για το τι μπορεί να ακολουθήσει μετά τη διαδικασία της συγκομιδής και επεξεργασίας τους. Από την κατάρτιση τους δεν έλειψαν οι φαρμακευτικές γνώσεις, που τους προσφέρθηκαν στη συνάντηση τους με σημαντικούς για την περιοχή ερευνητές, στο πανεπιστήμιο του Καταντζάρο. Η έκπληξη της διαδρομής αυτής ήταν η γνωριμία με σημαντικούς νέους καλλιεργητές, οι οποίοι ήταν γεμάτοι με νέες, πρωτοποριακές ιδέες. Σε μια εκ των επισκέψεων οι συμμετέχοντες γνώρισαν πώς μπορεί να καλλιεργηθείμια έκταση -έξυπνα οικονομικά και βιολογικά- ενώ σε επόμενη, το πώς άνθρωποι άρτια καταρτισμένοι και με εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, μπορούν ναπροσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες στους πελάτες τους.
Η κινητικότητα, εκτός του εκπαιδευτικού κομματιού που ομολογουμένως ήταν πολύ εποικοδομητικό για τους συμμετέχοντες, περιλάμβανε πληθώρα πολιτισμικών επισκέψεων, μιας και στην περιοχή συναντάται πολύ έντονα το Ελληνικό στοιχείο. Επισκέψεις σε μουσεία της περιοχής, μνημεία και μοναστήρια ήταν μόνο μερικές από τις πολιτιστικές δράσεις που πραγματοποιήθηκαν. Οι συμμετέχοντες αφιέρωσαν μια ημέρα για να επισκεφθούν τα ελληνικά χωριά της περιοχής, όπου είχαν την ευκαιρία να δουν τους ντόπιους κατοίκους να μιλούν αρχαία ελληνικά έχοντας βαθιά ριζωμένη μέσα τους την ελληνική τους καταγωγή. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής τους οι συμμετέχοντες έμειναν για μια ημέρα στη Ρώμη, όπου κι εκεί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα τοπικά αξιοθέατα και να δουν μερικά από τα πιο ξακουστά μνημεία της πόλης.
Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Επιμορφωτικής μετά την ολοκλήρωση της κινητικότητας, οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από την υλοποίηση της κινητικότητας και την έκβαση αυτής. Παράλληλα ανανέωσαν  το ραντεβού τους, για τη νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Απρίλιο με σκοπό την απονομή βεβαιώσεων συμμετοχής αλλά και του Ευρωπαϊκού Πιστοποιητικού Europass.
Υλικό και περισσότερες πληροφορίες για το έργο “Eco-Alimentary” υπάρχουν διαθέσιμες στην επίσημη ιστοσελίδα http://epimorfotiki.wix.com/eco-alimentary. Η επόμενη κινητικότητα έχει οριστεί για τις 29 Μαΐου – 4 Ιουνίου στην Βιέννη της Αυστρίας και αφορά εκπαιδευτές στον τομέα της Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων.


Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 12618/288/17-3-2016 απόφαση του Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται φέτος για την Τρίτη του Πάσχα, 3 Μαΐου 2016.  

Η απόφαση δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 826Β΄  


Συνεπώς κατά την ημέρα αυτή απαγορεύεται γενικά η απασχόληση των μισθωτών και η λειτουργία των επιχειρήσεων, εκτός αυτών που νόμιμα λειτουργούν κατά τις Κυριακές και αργίες.


Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα, Πέμπτη 31-3-2016 και ώρα 13:45, θα λάβει χώρα στο Νοσοκομείο Κιλκίς παράδοση φαρμάκων και υγειονομικού υλικού από τον Δικηγορικό Σύλλογο Κιλκίς προς ενίσχυση του νοσηλευτικού ιδρύματος, λόγω των ιδιαιτέρως αυξημένων αναγκών του την τελευταία περίοδο.
Η δωρεά του υλικού εξασφαλίσθηκε, κατόπιν ενεργειών της Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, από διεθνείς οργανώσεις του εξωτερικού που έχουν ευαισθητοποιηθεί στο προσφυγικό ζήτημα.
Σας καλούμε να παραβρεθείτε, εφόσον το επιθυμείτε,  στην ως άνω παράδοση-παραλαβή προκειμένου να την καλύψετε δημοσιογραφικά.
Θα ακολουθήσει Δελτίο Τύπου.


Η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς


Ευρώπη Αρτόγλου
-- -


Γράφει ο Χρήστος Βαλκάνιος
Τελικά απ’ότι φαίνεται μόνο τυχαίος δεν είναι όλος αυτός ο θόρυβος τελευταία για το όνομα της ΠΓΔΜ. Όλες αυτές οι αναφορές από κυβερνητικά στελέχη που φαινόντουσαν τυχαίες, αν τις συνδυάσουμε με την συνέντευξη του ειδικού μεσολαβητή του ΟΗΕ για το θέμα Μάθιου Νίμιτς, μάλλον μας οδηγούν σε άλλα συμπεράσματα. Δηλαδή πως γίνεται ο Νίμιτς να ζητάει τώρα λύση στο όνομα για να διευκολυνθεί η λύση του προσφυγικού, ενώ προ ημερών ο Έλληνας υπουργός μεταναστευτικής πολιτικής αποκάλεσε τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία. Μήπως ο κ. Μουζάλας ήδη συνεργάζεται με το ΥΠΕΞ σε αυτή την κατεύθυνση και μετράνε τις αντιδράσεις ; και μήπως ο Έλληνας ΥΕΘΑ δεν φωνάζει απλά για το λεκτικό λάθος αλλά για κάτι πολύ πιο σοβαρό που κρύβεται από πίσω ; μήπως έχουνε συμφωνήσει σε κάτι και απλά σιγά – σιγά θέλουνε να το συνηθίσουμε …  Μήπως για να ανοίξουνε λίγο τα κλειστά σύνορα θα πρέπει η Ελλάδα να κάνει τα στραβά μάτια, και να δώσει λίγο όνομα. Μάλιστα ο κ. Νίμιτς έβαλε και προθεσμία ότι όλα θα συζητηθούν επίσημα μετά τις επερχόμενες εκλογές στα Σκόπια.
Έτσι, την εκτίμηση του ότι μετά τις εκλογές του ερχόμενου Ιουνίου στα Σκόπια θα δημιουργηθούν εκ νέου οι συνθήκες για την επίλυση της διαφοράς για το όνομα μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, εξέφρασε σε συνέντευξη του στον κ. Παπαχελά, ο κ. Μάθιου Νίμιτς, ειδικός μεσολαβητής του ΟΗΕ για το θέμα. Ο κ. Νίμιτς εκτιμά ότι ζητήματα όπως η τρομοκρατία και το μεταναστευτικό καθιστούν ακόμη πιο σημαντικό το να λυθεί αυτό το πρόβλημα και επισήμανε πως αν το ζήτημα της ονομασίας είχε επιλυθεί, και οι δύο χώρες αποτελούσαν ήδη εταίρους στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, τότε και το προσφυγικό θα αντιμετωπιζόταν με αποτελεσματικότερο τρόπο !!!!!!!!! Συγκεκριμένα στην ερώτηση ΄΄η Ελλάδα και η ΠΓΔΜ αντιμετωπίζουν μια πολύ σοβαρή προσφυγική κρίση. Νομίζετε ότι αυτό (το θέμα της ονομασίας), εμποδίζει τις προσπάθειες εύρεσης μιας λύσης, ή την καθιστά πιο επείγουσα; ΄΄ ανέφερε ότι, ΄΄ Από τη μία, τραβά όλη την προσοχή της ηγεσίας της κάθε χώρας, και έτσι βγαίνει από το επίκεντρο το ζήτημα του ονόματος, αλλά νομίζω ότι σε μια πιο βαθιά ανάλυση, το μεταναστευτικό ζήτημα, το θέμα των συνόρων και οι τεράστιες ευθύνες που και οι δύο χώρες έχουν αναλάβει στο πλαίσιο αυτό, καθιστά ακόμη πιο αναγκαία την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας. Διότι, φανταστείτε μια κατάσταση στην οποία είχε λυθεί το ζήτημα της ονομασίας, οι δύο χώρες έχοντας μια πολύ καλύτερη σχέση, με την ΠΓΔΜ προς ένταξη στην ΕΕ ή ίσως και μέσα στην ΕΕ, ή στο ΝΑΤΟ, και με αυτήν  την προοπτική της συνεργασίας και του συντονισμού τα πράγματα θα ήταν τόσο πιο εύκολα. Νομίζω λοιπόν, ότι το μεταναστευτικό ζήτημα, καθώς και άλλα θέματα στην περιοχή, όπως η τρομοκρατία, καθιστούν ακόμα πιο σημαντικό το να λυθεί αυτό το πρόβλημα΄΄.
Θεωρούμε ότι ο Νίμιτς δεν θα μπορούσε να είναι πιο ξεκάθαρος, ότι για να ανοίξουν τα σύνορα ή να διευκολυνθεί η Ελλάδα περισσότερο στο προσφυγικό θα πρέπει να διαπραγματευτεί το όνομα της Μακεδονίας. Δυστυχώς κάποιοι Έλληνες κυβερνώντες φαίνεται να το συζητάνε, όμως θα πρέπει να προσέξουν πολύ, τόσο η πολιτική όσο και η στρατιωτική ηγεσία, που φέρουν ακέραια την ευθύνη, διότι παραχωρήσεις στο όνομα είναι παραχώρηση εθνικής κυριαρχίας και ο Ελληνικός λαός δεν τους έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα.
Χρήστος Καλογερόπουλος – Βαλκάνιος
Στρατηγικός Αναλυτής
Εξειδικευμένος σε Θέματα Διεθνούς Ασφάλειας

στη ΝΑ Μεσόγειο


ΠΗΓΗ:pentapostagma.gr
-


Ξεπέρασαν ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες οι συμμετοχές στο 1ο Φιλικό Hobby Trophy οι οποίες ξεπέρασαν τις 52. Η Βόρεια Ελλάδα φαίνεται να έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια του ΧΩ.Μ.Α. που λαμβάνει χώρα στην Αργυρούπολη, Κιλκίς, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας και με αίσθημα ευθύνης σας δηλώνουμε πως θα κάνουμε το παν για να σας προσφέρουμε μία αξέχαστη εμπειρία. 
Οι εγγραφές συνεχίζονται και εμείς βρισκόμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειάζεστε.
Για το προσφυγικό

Κατατίθεται τις επόμενες ημέρες το νομοσχέδιο για την διαχείριση του Προσφυγικού.
Στο νομοσχέδιο ρυθμίζονται, μεταξύ άλλων, ζητήματα όπως:
·      Η λειτουργία της Υπηρεσίας Ασύλου και της Αρχής Προσφυγών.
·      Ο τρόπος λειτουργίας, στελέχωσης και διάρθρωσης των Υπηρεσιών Υποδοχής και Ταυτοποίησης.
·      Ενισχύεται η Τοπική Αυτοδιοίκηση, προκειμένου να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει έκτακτες ανάγκες υποδοχής και φιλοξενίας.
·      Ενσωματώνεται η οδηγία 2013/32 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου «σχετικά με τις κοινές διαδικασίες για τη χορήγηση και ανάκληση του καθεστώτος διεθνούς προστασίας».
·      Τέλος, ρυθμίζεται η διαδικασία εξέτασης των αιτήσεων ασύλου σε πρώτο (Υπηρεσία Ασύλου) και δεύτερο βαθμό (Αρχή Προσφυγών) και.
·      Ζητήματα προσωπικού.

Επισημαίνεται ότι στο νομοσχέδιο αυτό δεν υπάρχει αναγνώριση της Τουρκίας ή άλλης χώρας ως «ασφαλούς τρίτης χώρας».  Απλά εισάγονται στο ελληνικό δίκαιο τα κριτήρια τα οποία προβλέπει η οδηγία που ενσωματώνεται.
Τα κριτήρια αυτά, ορίζουν ως ασφαλή την χώρα στην οποία:
·      Δεν απειλείται η ζωή και η ελευθερία λόγω φυλής, θρησκείας, εθνικότητας, συμμετοχής σε ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, ή πολιτικών πεποιθήσεων.
·      Τηρείται η αρχή της μη επαναπροώθησης, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης.
·      Απαγορεύεται η απομάκρυνση σε χώρα όπου κινδυνεύει να υποστεί βασανιστήρια ή σκληρή, απάνθρωπη ή ταπεινωτική μεταχείριση ή τιμωρία, όπως ορίζεται στο διεθνές δίκαιο.
·      Υπάρχει η δυνατότητα να ζητηθεί το καθεστώς του πρόσφυγα και, στην περίπτωση που ο αιτών αναγνωρισθεί ως πρόσφυγας, να του χορηγηθεί προστασία σύμφωνα με τη Σύμβαση της Γενεύης.

- H κάθε αίτηση ασύλου εξετάζεται κατά περίπτωση. Αυτό σημαίνει ότι εξαρτάται και από το συγκεκριμένο πρόσωπο, το λόγο για τον οποίο είναι πρόσφυγας, αν και κατά πόσο θα κινδυνεύει σε μια χώρα στην οποία θα βρεθεί. Όσον αφορά τους χρόνους, ξέρουμε ότι έτσι κι αλλιώς η χώρα μας έπρεπε και πρέπει να είναι προετοιμασμένη για μακροχρόνια διαμονή ενός αριθμού προσφύγων, ο οποίος προβλέπεται και από την πρώτη συμφωνία. Και για τη χώρα μας συμφωνήθηκε ότι περίπου 23.000 θα πρέπει να παραμείνουν.

-  Υλοποιούμε αυτά για τα οποία είμαστε δεσμευμένοι και παλεύουμε σε όλα τα επίπεδα, ούτως ώστε όλοι αυτοί οι παράγοντες να εφαρμοστούν και από την πλευρά της Τουρκίας και του ΝΑΤΟ και των Ευρωπαίων, προκειμένου να υλοποιηθεί ομαλά η συμφωνία. Κατά συνέπεια, μπορεί να υπάρχει ένας αριθμός προσφύγων που θα μένει εδώ, τουλάχιστον μέχρι να δούμε πραγματική έναρξη της διαδικασίας της μετεγκατάστασης στην Ευρώπη και της επανεισδοχής στην Τουρκία.

- Η κυβέρνηση υλοποιεί τον σχεδιασμό για δημιουργία 30.000 θέσεων φιλοξενίας πριν από τα μέσα Απριλίου.

- Αξιολογούμε την σχετική μείωση των προσφυγικών ροών που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες προς τα ελληνικά νησιά.

- Σε ότι αφορά την Ειδομένη, έχει αρχίσει ήδη, με την βοήθεια του κρατικού μηχανισμού η εθελοντική απομάκρυνση των προσφύγων από το σημείο σε κέντρα φιλοξενίας, με ρυθμούς που τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αυξηθούν.

Για τη διαπραγμάτευση

- Οι θεσμοί επιστρέφουν στην Ελλάδα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

- Την Δευτέρα 4 Απριλίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις.

- Ήδη έχουν τεθεί οι βάσεις που θα επιτρέψουν την ολοκλήρωση της συμφωνίας μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, και πάντοτε μέσα στο γράμμα της συμφωνίας του περασμένου Ιουλίου.


- Το 1% του ΑΕΠ (1,8 δις) προκύπτει από τις ρυθμίσεις και από την ασφαλιστική μεταρρύθμιση, το άλλο 1% του ΑΕΠ προκύπτει από φόρους, από τη φορολόγηση και το ακόμη άλλο 1% του ΑΕΠ (σύνολο 3% του ΑΕΠ) από άλλα μέτρα που πρακτικά θα αποτελούν έμμεση φορολόγηση. Σε αυτή τη βάση εργαστήκαμε και αυτό έχουμε αποδεχθεί στη συμφωνία, ανεξάρτητα αν μετά  το ΔΝΤ προέβαλε άλλα νούμερα: μεγαλύτερο ποσοστό του ΑΕΠ, το οποίο, όμως, δεν φαίνεται να επικρατεί. Επομένως, εργαζόμαστε προς την κατεύθυνση του 3% του ΑΕΠ από τις τρεις κατηγορίες που προαναφέρθηκαν


Στα σύγχρονα γυμναστήρια έχει εφαρμοσθεί τελευταία μια προπονητική μέθοδος που λέγεται Crossfit. Η εξέλιξη της γυμναστικής μας οδήγησε στην ανεύρεση ενός συστήματος εξάσκησης που μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα στο μικρότερο δυνατό διάστημα. Είναι κοινή απαίτηση του σύγχρονου ασκούμενου να μην σπαταλά πολλές ώρες στο γυμναστήριο αλλά να έχει όμως τα αποτελέσματα που θέλει.
Σύμφωνα με όλα αυτά γεννήθηκε το Cross Fit που συνεχώς εξελίσσεται , εμπλουτίζεται με νέες ασκήσεις  και έχει έναν ολοκληρωμένο χαρακτήρα που μας φέρνει πιο κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι όχι μόνο το καλό μυϊκό σύστημα αλλά και καλή καρδιοπνευμονική λειτουργία.


Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης, που χρησιμοποιεί λειτουργικές κινήσεις με όλο το σώμα, συνεχώς εναλλασσόμενες σε υψηλή ένταση. Δεν είναι ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα εκγύμνασης, αλλά μια συνειδητή προσπάθεια για τη βελτιστοποίηση του συνόλου της σωματικής ικανότητας. Περιλαμβάνει δέκα παραμέτρους: ακρίβεια, ισορροπία, συντονισμό, ευλυγισία, ευκαμψία, σθένος, καρδιοαναπνευστική αντοχή, ταχύτητα, ισχύ και δύναμη.
Η πιο δημοφιλής απορία –ερώτηση που δημιουργείται γύρω από το Cross Fit  είναι αν θα τα καταφέρω ή αν όντως αυτή η μέθοδος εκγύμνασης είναι για μένα . Οι ειδικοί απαντούν ότι το CrossFit απευθύνεται σε κάθε υγιή ασκούμενο, χωρίς μυοσκελετικά προβλήματα, είτε πρόκειται για εντελώς αρχάριο, είτε για έμπειρο, είτε για αθλητή, αρκεί ο ασκούμενος να προσπαθεί να ολοκληρώσει όσο το δυνατόν περισσότερες επαναλήψεις μέσα σε συγκεκριμένο χρόνο. Δηλαδή, δε θέλει μόνο σωματική προσπάθεια αλλά και πνευματική ακόμα πιο δύσκολο.


Για να αγαπήσετε και να ενταχθείτε γρήγορα σε αυτήν την εναλλακτική μέθοδο γυμναστικής θα πρέπει να μην φοβάστε την αποτυχία . Αν σηκώνετε βάρη, πιθανώς γνωρίζετε ότι πρέπει να εκτελείτε σταδιακά βαρύτερες επαναλήψεις, προκειμένου να αναπτυχθούν οι μύες σας. Ωστόσο, θα έρθει μια στιγμή όπου η ανύψωση ενός προκλητικού βάρους θα είναι ένας αγώνας. Ίσως ακόμη και αποτυχία.
Αυτά τα μεγάλα βάρη μπορεί να σας τρομάζουν. Μπορούν να σας ωθήσουν πέρα από τη ζώνη ασφαλείας σας και να σας κάνουν να αισθανθείτε άβολα. Αυτό όμως είναι καλό. Το χειρότερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να είστε υπερβολικά διστακτικοί στο να ξαναδοκιμάσετε. Αντί να σηκώνετε συνεχώς βάρος το οποίο ξέρετε ότι μπορείτε να χειριστείτε, δοκιμάστε τους μεγαλύτερους αλτήρες, και προσπαθείτε συνεχώς να γίνεστε καλύτεροι κάθε φορά που μπαίνετε μέσα στο γυμναστήριο. Μόλις εξαλειφθεί ο φόβος του μεγαλύτερου βάρους, μπορείτε να είστε επίμονοι στο να ξεπεράσετε τις παλιες σας  άρσεις με γιγαντιαία βάρη. Αυτά τα μεγάλα βάρη είναι ο λόγος που οι CrossFitters μπορούν να κερδίσουν μεγάλη μυϊκή μάζα. Αν αποτύχετε, και τι έγινε; Απλά ρυθμίστε την προπόνησή σας και δοκιμάστε ξανά σε λίγες εβδομάδες!
H φιλοσοφία είναι να γυμνασθούμε χρησιμοποιώντας πολυμυϊκές ασκήσεις δηλ. ασκήσεις που στο ίδιο χρονικό περιθώριο να εμπλέκουν όσο το δυνατόν περισσότερους μυώνες. Επίσης θα πρέπει να εμπεριέχει και τα δύο είδη προπόνησης (αερόβια και αναερόβια) ώστε να μην γυμνάζει μόνο τους σκελετικούς μύες αλλά και τον μυώνα της καρδιάς (μυοκάρδιο).


Στο γυμναστήριο μας Kinesis –Gym λειτουργούν προγράμματα Cross Fit , από την πρώτη κιόλας επαφή θα καταλάβεις πως πρόκειται για ένα ασφαλές ,γρήγορο ,αποτελεσματικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα. Ποτέ δεν θα βαρεθείς ούτε για μια στιγμή ,το πρόγραμμα είναι διαφορετικό κάθε φορά ενώ παράλληλα θα βρεις συντροφικότητα στην ομάδα μας μέσω των workouts.  Μην αργείς ξεκίνα σήμερα κιόλας !
Τίτλοι τέλους χθες για τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο θεσμό του κυπέλλου Eρασιτεχνών καθώς η ομάδα του νομού Κιλκίς ηττήθηκε με σκορ 1 – 0 από τον Απόλλωνα 1960 Κρύας Βρύσης το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς. 

Ο Εθνικός αποκλείσθηκε από τη συνέχεια και πλέον ρίχνει το βλέμμα του επικεντρώνοντας στο πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας (1ος όμιλος) αρχής γενομένης από το κρίσιμο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής εκτός έδρας στην Κοζάνη με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Στη σημερινή αναμέτρηση οι δυο ομάδες αρκέστηκαν σε ένα ανούσιο ποδόσφαιρο στο μεγαλύτερο μέρος του.

Η γηπεδούχος ομάδα με μέτρια απόδοση δεν θύμισε σε τίποτα την ομάδα που παρατάχθηκε τρεις μέρες νωρίτερα στο ίδιο γήπεδο εκεί όπου αντιμετώπισε και πήρε τη νίκη με αντίπαλο τον έτερο Απόλλωνα (Καλαμαριάς) αυτή τη φορά στα πλαίσια του πρωταθλήματος. 

Η ομάδα της Πέλλας στο πρώτο ημίχρονο κέρδισε το χρόνο και στην επανάληψη μπήκε πιο σίγουρη και πιο πειθαρχημένη και ΄΄φόρτωσε΄΄ δυνάμεις προς το τέλος της συνάντησης οπότε και αρχικώς έχασε δυο τρεις αξιόλογες ευκαιρίες και τελικώς βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα του Γιώτα στο 87ο λεπτό κλέβοντας τη νίκη - πρόκριση στο ηλιόλουστο Κιλκίς.

Αξια νικήτρια του αγώνα η ομάδα της Κρύας Βρύσης ενώ για τον Εθνικό η πορεία μόνο αποτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Εάν ασφαλώς καταφέρει να κερδίσει και την παραμονή της στο πρωτάθλημα της γ΄ εθνικής κατηγορίας τότε θα μιλούμε για την επίτευξη όλων των στόχων που είχαν τεθεί από το καλοκαίρι για το κιλκισιώτικο συγκρότημα (παραμονή και κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣ σε συνδυασμό με όσο το δυνατόν μακριά πορεία στο θεσμό του κυπέλλου).

Ασφαλώς όλοι μας επιθυμούμε και συμπαραστεκόμαστε στον νυν υπέρ πάντων αγώνα για την συνέχιση της παρουσίας του Εθνικού Ν. Αγιονερίου στην τρίτη τη τάξει εθνική ποδοσφαιρική κατηγορία. 

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ
Π. ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ) : ΓΙΩΤΑΣ, ΔΑΛΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΡΑΓΓΗΣ (46΄ Ν.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ), ΛΟΥΪΖΙΔΗΣ, ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ, ΠΙΠΙΝΙΚΑΣ (61΄ ΣΤ.ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ), ΔΡΟΣΟΣ, ΜΗΤΣΙΟΣ (56΄ ΚΟΥΚΟΥΛΕΚΗΣ), ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΚΟΤΣΑΡΙΔΗΣ, ΚΥΒΡΑΚΙΔΗΣ.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΤΟ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ
1ος όμιλος

Δόξα Δράμας-Νέστος Χρυσούπολης 4-0 ΤΕΛΙΚΟ

2ος όμιλος
Εθνικός Νέου Αγιονερίου-Απόλλων Κρύας Βρύσης 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

3ος όμιλος
ΑΕ Ποντίων-Κρόνος Αργυράδων 3-4 ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α) ΤΕΛΙΚΟ (15:00)

4ος όμιλος
Απόλλων Λάρισας-Πύδνα Κίτρους 1-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (1-1 κ.α) ΤΕΛΙΚΟ

5ος όμιλος
ΑΕ Καραϊσκάκης-Εθνικός Φιλιππιάδας 4-0 ΤΕΛΙΚΟ 

6ος όμιλος
Τριγλία Ραφήνας-Χαλκίδα 3-2 ΠΑΡΑΤΑΣΗ (1-1 κ.α) ΤΕΛΙΚΟ

7ος όμιλος
ΑΟ Κατασταρίου-ΑΟ Ζευγολατιού 3-2 ΤΕΛΙΚΟ (15:00)

8ος όμιλος
Κερατσίνι-Ιάλυσος 3-4 ΠΕΝΑΛΤΙ (1-1 κ.α) ΤΕΛΙΚΟ

9ος όμιλος – 2η αγωνιστική
Επισκοπή-Ηρόδοτος 0-1 ΤΕΛΙΚΟ

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες της 3ης αγωνιστικής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και πλέον έχουμε ξεκάθαρη εικόνα της επόμενης φάσης. Πλέον, οι ομάδες που προκρίθηκαν θα αναμετρηθούν με αυτές των άλλων ομίλων για να προκύψει στη συνέχεια η ημιτελική φάση αλλά και ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης. Να θυμίσουμε πως όποιος κατακτήσει το τρόπαιο, θα κερδίσει αυτόματα τη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική περιόδου 2016/2017!

Η ενδιάμεση φάση (6/4)
ΑΕ Καραϊσκάκης – Τριγλία Ραφήνας

Προημιτελικά
1. Ιάλυσος – Ηρόδοτος

2. Νικητής ενδιάμεσης φάσης – ΑΟ Κατασταρίου

3. Απόλλων Κρύας Βρύσης – Δόξα Δράμας

4. Πύδνα Κίτρους – Κρόνος Αργυράδων


Σας κάνουμε γνωστό ότι, η Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Κιλκίς, πρόκειται να διοργανώσει Σχολή Διαιτητών Ποδοσφαίρου. Τα μαθήματα ξεκινούν τη Δευτέρα 09 Μαΐου 2016. Οι αιτήσεις συμμετοχής, θα γίνονται δεκτές μέχρι τη Κυριακή 08 Μαΐου 2016, στα γραφεία της Ε.Π.Σ. (ώρες 09:00 – 14:00), καθώς και στα γραφεία της Επιτροπή Β. Ρώτα 16α (ώρες 17:00 – 19:00).

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:

1. 2341026443 (Ε.Π.Σ. Κιλκίς)

2. 6948591911 (Κωτούλας Πέτρος)

3. 6977534156 (Τσαμπαζάκης Νικόλαος)- -