Select Menu

ads2

ads2

Slider

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ:

Δημοσιογραφόντας 46 χρόνια, από τον Οκτώβριο του 1973 και όντας Συντάκτης της Εφημερίδος του «ΜΑΧΗΤΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ» το 1980, ΥΠΌ ΤΟΝ ΑΕΊΜΝ...

» » » Ο ΤΡΑΜΠ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΦΕΥΓΕΙ.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση


Ο προβληματισμός είναι έντονος στο Μαξίμου καθώς ο Τσίπρας στήριξε την επόμενη μέρα του στην Κλίντον. 
Η Κλίντον όμως δεν ήρθε ποτέ όπως ποτέ δεν ήρθε και η ελπίδα στην Ελλάδα. Αντί για την Κλίντον ήρθε ο Τράμπ όπως ήρθαν και τα αριστερά μνημόνια.
Σε δήλωσή του για την Ελλάδα ο Τράμπ ήταν σαφής. «Εμείς δεν έχουμε καμιά δουλειά με την Ελλάδα. Ας αφήσουμε τη Γερμανία να ασχοληθεί με το θέμα αυτό, που άλλωστε το γνωρίζει καλύτερα. Ή ακόμα και τον Βλαντιμίρ Πούτιν και τη Ρωσία. Αυτοί μπορούν να χειριστούν την κατάσταση».
Αν ο Τράμπ εμμείνει στις θέσεις του τότε ο Τσίπρας έχει να αντιμετωπίσει τον Σόιμπλε χωρίς καμία στήριξη από πουθενά. Ο Θεός του Τσίπρα φαίνεται ότι τον εγκατέλειψε καθώς η νίκη Τράμπ δημιουργεί πολλά προβλήματα στην κυβέρνηση της πρώτης φοράς αριστερά και ίσως ο νέος υπουργός οικονομικών, ακαδημαϊκός της πεντάρας Παπαδημητρίου, θα έπρεπε να περιμένει προτού αποφασίσει να "αποτάξει" το παρελθόν του. 

Οι δηλώσεις του περί παράλληλου νομίσματος θα είναι πλέον επίκαιρες καθώς ο νέος πλανητάρχης βλέπει πολύ ποιο μακριά δηλώνοντας καθαρά:   «Η Ελλάδα θα έπρεπε να έχει γυρίσει στο εθνικό της νόμισμα. Ήταν ο μόνος τρόπος για να καταφέρει να ορθοποδήσει, πιθανότατα. Δεν βλέπω πώς μπορεί να το κάνει τώρα» και κάνοντας ειρωνικούς παραλληλισμούς, με το Ελληνικό χρέος είπε: «Ας αντιγράψουμε την Ελλάδα. Θα ζητήσουμε από τους πιστωτές κούρεμα ή μείωση της ονομαστικής αξίας του χρέους μας».




About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια

Leave a Reply