Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΑΘΗΝΑΣ

  Γράφει ο Χρήστος Μπολώσης Κάθε μέρα, χιλιάδες κόσμος, που δεν ανήκει στην ελίτ των λεφτάδων ή των πολιτικών, μετακινείται και πηγαίνει σ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » Η ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ( ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΑΛΑ ΚΑΡΤ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΚΙΛΚΣ!!!)
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     


    Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Αυγούστου από την Αναπτυξιακή Κιλκίς, το Εργαστήριο Μιλώντας για την ανάπτυξη οινοτουριστικών εμπειριών στο πλαίσιο υλοποίησης του Διατοπικού Σχεδίου Συνεργασίας ”Οργάνωση και Προβολή του Οινοτουρισμού” του Τοπικού Προγράμματος CLLD/ LEADER 2014-2020.

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο La Rose στη Γουμένισσα προσελκύοντας οινοποιούς, επαγγελματίες των χώρων της εστίασης και της φιλοξενίας, εργαζόμενους στις επιχειρήσεις αυτές καθώς και στελέχη των τοπικών φορέων του Κιλκίς. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τα οινοποιεία και εστιατόρια της περιοχής του Κιλκίς. Το εργαστήριο ξεκίνησε με περιήγηση στον αμπελώνα της Γουμένισσας από τον αμπελουργό, Χρήστο Καρπατσιά.

    Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα του κ.Παναγιώτη Κωνσταντινίδη, Γενικού Διευθυντή της ΑΝΕΘ ΑΟΤΑ και συντονιστή του Τ.Π. CLLD LEADER, ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντική συμβολή του Προγράμματος CLLD/ LEADER στις περιοχές της υπαίθρου καθώς και στην πολύ μεγάλη συμβολή των σχεδίων συνεργασίας στην εξωστρέφεια και την προβολή των περιοχών αυτών και των προϊόντων τους. Στη συνέχεια έγινε μια σύντομη περιγραφή του Σχεδίου Συνεργασίας από τον ίδιο, ο οποίος αναφέρθηκε στις ενέργειες του σχεδίου και τους στόχους του καθώς και στη μέχρι σήμερα πορεία υλοποίησής του σχεδίου.

    Ακολούθησαν εξειδικευμένες εισηγήσεις των εξαιρετικών ομιλητών όπως:

    · του κ. Ιωάννης Μουρατίδης, δημοσιογράφου του χώρου του κρασιού σχετικά με το ψηφιακό marketing, τα social media και την επικοινωνία των οινοποιείων,

    · του Δρ Θεοδόση Τσιάκη, Καθηγητή του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος σχετικά με τις στρατηγικές οινοτουρισμού και το ρόλο των τοπικών και περιφερειακών οργανισμών στη διαχείρισή του και τέλος

    · του κ. Γιάννη Καλογιαννίδη, Στέλεχος του Τουριστικού Γραφείου Mazi Travel & Events ο οποίος αναφέρθηκε στον οινοτουρισμό & και στη βιωσιμότητα: Δημιουργώντας Συνδέσεις, Εμπειρίες και Ανάπτυξη.

    Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων και δόθηκε έμφαση στη σημασία απόκτησης σήματος επισκέψιμου οινοποιείου, στη συνεχή αξιολόγηση και βελτίωση των υποδομών των επισκέψιμων οινοποιείων ιδιαίτερα δε σε θέματα προσβασιμότητας, καθώς επίσης και στην ανάπτυξη συνεργασιών με το χώρο του τουρισμού και της εστίασης προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του σχεδίου.

    Φυσικά η εκδήλωση δεν θα μπορούσε να κλείσει με άλλο τρόπο, παρά με γευσιγνωσία εκλεκτών και επιλεγμένων οίνων των οινοποιείων του Κιλκίς και food pairing εδεσμάτων και προϊόντων Μακεδονικής Κουζίνας του Κιλκίς. Η παρουσίαση της γευσιγνωσίας του Θεματικού Εργαστηρίου Οινοτουρισμού υλοποιήθηκε από το sommelier κ. Χρήστο Παπαδόπουλο και τον κ. Γιώργο Παλησίδη, Σύμβουλο Επιχειρήσεων Εστίασης και Τροφίμων.

    στις 9:29 μ.μ. 

    Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείουBlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply