Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΘΟΥΜΕ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; (ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΜΟΝΟΝ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ)

  Εφημερίς Εστία Καί κατηγορεῖτε ἐμᾶς γιά ὑπερπατριωτισμό ἐπειδή σᾶς λέμε ὅτι κάνετε διάλογο μέ τόν λάθος ἄνθρωπο; – Οἱ ἀσύλληπτα προκλητι...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ Η Ν.Δ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Το κυβερνών κόμμα ζει εδώ και δεκαετίες πάνω από τις δυνατότητές του και πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα

    Του Παναγιώτη Λιάκου

    Το φέσι της Ν.Δ. στις τράπεζες στο τέλος του 2023 ανερχόταν στα 475,5 εκατ. ευρώ. Έτσι που τα πάει, θα χτυπήσει δισεκατομμύριο σε μια πενταετία (αν υπάρχει το κόμμα, οι τράπεζες και -πάνω απ’ όλα- η Ελλάδα).

    Γι’ αυτό το κόμμα πρέπει να ξεχρεώσει, με εργασία των στελεχών του. Ο Μητσοτάκης ας δουλέψει έστω μία φορά στη ζωή του. Να πιάσει δουλειά πρωινή, σε οικοδομή, και να υποδύεται τον πρωθυπουργό από το μεσημέρι. Ο αντιπρόεδρος Άδωνις είναι αυτονόητο ότι μπορεί να πιάσει δουλειά σε τσίρκο. Ο Χατζηδάκης είναι ό,τι πρέπει για εποχικός εργάτης γης. Ήδη έχει αρχίσει ο τρύγος και τώρα κοντά αρχίζουν οι ελιές. Ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν. Ο Μάκης Βορίδης, που έχει αναμφιβόλως μεγάλη δεξιότητα στον χειρισμό τσεκουριού, δύναται να διαπρέψει ως ξυλοκόπος.

    Ο Γεραπετρίτης άνετα μπορεί να εργαστεί ως καμαρότος σε θαλαμηγό του Ερντογάν ή να διοριστεί μπάτλερ στο τουρκικό προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα. Θα μας φέρνει και συνάλλαγμα, ωραιότατες (αν και ολίγον τι υποτιμημένες) τουρκικές λίρες. Του έρχεται ταμάμ ο ρόλος. Στην υπόκλιση, δε, έχει κάνει εξαντλητική εκπαίδευση.

    Ο Σκυλακάκης έχει φιζίκ ρολογά ή εκτιμητή πολύτιμων λίθων και χρυσαφικών, τα οποία στα βγάζει μπακίρια κι έπειτα τα πουλάει στο εικοσαπλάσιο. Μπορεί άνετα να απασχοληθεί σε οποιονδήποτε ταληροφονικό κλάδο.

    Μπορεί τα προαναφερθέντα να μη φαντάζουν και τόσο ελκυστικά στους ανθρώπους που έχουν βαλθεί να μας… σώσουν (καλοπερνώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της επιχείρησης «σωτηρίας» μας), αλλά είναι αναγκαία. Ο λαός πρέπει να πιέσει τα κόμματα που χρωστάνε στο Δημόσιο και στις τράπεζες να ξεχρεώνουν με -κοινωνική, κανονική, οποιαδήποτε, τέλος πάντων- εργασία που θα παρέχουν τα μεγαλοστελέχη τους. Είναι αυτονόητο ότι οι ωριαίες απολαβές τους πρέπει να υπολογίζονται με βάση τον κατώτερο μισθό.

    Υπάρχουν κι άλλες ταλεντάρες για ποικίλα επαγγέλματα στην κυβέρνηση, αλλά δεν μας φτάνει ο χώρος για να αναλύσουμε πού και πώς μπορούν να προσφέρουν.

    Το κυβερνών κόμμα ζει εδώ και δεκαετίες πάνω από τις δυνατότητές του και πρέπει να προσαρμοστεί στη νέα πραγματικότητα.

    Δείτε επίσης: Πρόταση για τα κομματικά δάνεια


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply