Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Ο TRUMP ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟ, ΜΕ 296 ΕΩΣ 318 ΕΚΛΕΚΤΟΡΕΣ ΣΤΙΣ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – ΕΛΠΙΔΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

  Στις ΗΠΑ που ισχύει το πλειοψηφικό εκλογικό σύστημα για τους εκλέκτορες σε κάθε Πολιτεία – είναι 50 – ο πρώτος όχι σε ψήφους αλλά ο πρώτος...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Διαγραμμίσεις στους δρόμους της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς

    Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες διαγράμμισης και οριοθέτησης θέσεων στους χώρους  ανάπτυξης της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς. Διαγραμμίσεις και χάραξη θέσεων, τις οποίες καταλαμβάνουν οι παραγωγοί και οι επαγγελματίες που συμμετέχουν στην λαϊκή αγορά, έχουν πραγματοποιηθεί στις οδούς Γεωργίου Καπέτα, Τσιρογιάννη, Θεσσαλονίκης, Ρότα και Μοσκώφ και θα ολοκληρωθούν με ανάλογες εργασίες στην οδό Παπαθεοφίλου.

    Οι διαγραμμίσεις έχουν κίτρινο χρώμα και έγιναν από συνεργείο της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου Κιλκίς. Εξυπηρετούν δε την καλύτερη οργάνωση και τακτοποίηση των εκθετών στους χώρους της λαϊκής αγοράς.










    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply