Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΗΧΗΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ORBAN ΣΤΗΝ ΕΕ: ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΉΡΩΑΣ Ο SALVINI

  «Είμαστε οι νόμιμοι διάδοχοι εκείνων που πολέμησαν για την ελευθερία το 1848 και δεν θα τα παρατήσουμε ποτέ - είτε στις Βρυξέλλες,είτε στο...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » ΔΗΛΩΣΗ ΣΤ. ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ Κ.Τ.Ε. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΣΟΚ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ 

    Η 5η Οκτωβρίου, η ημέρα που έχει καθιερωθεί από την UNESCO ως  Παγκόσμια Ημέρα Εκπαιδευτικών, είναι μια ακόμα ευκαιρία  συνειδητοποίησης, αναγνώρισης και ανάδειξης του  καταλυτικού ρόλο τους όχι μόνον στο σχολικό αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό πεδίο.  

    Είναι ιδιαίτερα σημαντικό, ειδικά στη σημερινή δυστοπική πραγματικότητα για το σχολείο και την εκπαίδευση  γενικότερα, να αναδειχθεί ο σπουδαίος ρόλος των εκπαιδευτικών όχι μόνον για την πολύτιμη συμβολή τους στη διδακτική και μαθησιακή διαδικασία αλλά κυρίως ως παιδαγωγών, φορέων και πολλαπλασιαστών ανθρωπιστικών αρχών, ιδεών και αξιών. 

    Είναι αυτονόητη η  υποχρέωση  της Πολιτείας να σταθεί στο πλευρό τους, ενισχύοντας ηθικά και υλικά την αποστολή τους, να επενδύσει με εμπιστοσύνη και γενναιοδωρία  ώστε να στηριχθούν σε όλα τα επίπεδα της λειτουργίας τους. 

    Είναι όμως και υποχρέωση όλων μας, της κοινωνίας συνολικά, να σταθεί με εμπιστοσύνη, συνεργασία και αλληλεγγύη δίπλα  τους, στην καθημερινή προσπάθεια για καλύτερους μελλοντικούς πολίτες  και καλύτερη αυριανή κοινωνία. 


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply