Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

1ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ

  Το Δημοκρατικό Πατριωτικό Κίνημα ΝΙΚΗ, μετά την είσοδο του στην Ελληνική Βουλή και στην Ευρωβουλή, διοργανώνει το πρώτο του Συ...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑΣ;
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

     

    Ο Υπουργός Εξωτερικών σε μία συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ προέβη σε μία αδιανόητη δήλωση, λέγοντας ότι δεν τον πειράζει να χαρακτηρισθεί και μειοδότης στο πλαίσιο των ελληνοτουρκικών διαπραγματεύσεων, εάν είναι να έχουμε μία ήρεμη γειτονιά.

    Η προδοσία δεν είναι ποτέ δυνατόν να προσφέρει κάτι καλό στην πατρίδα. Στην ιστορία μας οι μειοδότες ταυτίζονται πάντοτε με τους Εφιάλτες.

    Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν έχει καταλάβει καθόλου τον τρόπο που ενεργούν οι Τούρκοι. Κάθε παραχώρηση σε αυτούς είναι αφορμή για νέες διεκδικήσεις. Εκτός και εάν πρέπει να τους χαρίσουμε και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου που, όπως λένε, από λάθος δόθηκαν στην Ελλάδα.

    Η ΝΙΚΗ θα αγωνισθεί να αποτρέψει κάθε εθνική μειοδοσία και καλεί όλους τους Έλληνες αλλά και τους Βουλευτές να αντισταθούν σε αυτά που διαφαίνεται ότι έχουν προαποφασισθεί σε μυστικές συνεδριάσεις.


    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply