Select Menu

ads2

ads2

Τυχαία Ανάρτηση

" });

Travel

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ


link για pchands

Performance

Cute

My Place

Racing

Videos

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

ΈΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ… ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ! (ΑΡΘΡΟ ΕΝΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥ ΔΕΞΙΟΥ)

  Μέσα στην εθνική παρακμή το μόνο διασκεδαστικό είναι να βλέπεις την πλήρη απογύμνωση του… παραλίγο Μωυσή σε ζωντανή μετάδοση. Ο οποίος π...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Τελευταίες Αναρτήσεις

    » » » ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΎΠΑΤΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΓΙΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΆΜΥΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΓΙΑ ΚΑΛΑΣ
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση


     

    Με την Ύπατη Εκπρόσωπο για Διεθνείς Σχέσεις και Άμυνα) της Ε.Ε. Κάγια Κάλας, κατά τη διάρκεια της Ολομέλειας στο Στρασβούργο, συναντήθηκε ο Αντιπρόεδρος του Κόμματος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Γιάννης Μανιάτης, με την ιδιότητα του αρμόδιου για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας και ενεργειακής ασφάλειας.

    Ο Γ. Μανιάτης τόνισε ότι οι πολιτικές της Ευρώπης πρέπει να συνεχίσουν να εφαρμόζονται με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο, τόσο όσον αφορά στην εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία, όσο και αναφορικά με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και ασφαλώς με τα ζητήματα που υπάρχουν αναφορικά με την εφαρμογή του Δικαίου της Θάλασσας στην Ανατολική Μεσόγειο.

    Ο Γ. Μανιάτης τόνισε επίσης ότι ως μέλος του Κοινοβουλίου που προέρχεται από ένα κράτος-μέλος στα σύνορα της Ε.Ε., εκτιμά και θα δουλέψει για μια ισχυρή εξωτερική πολιτική και πολιτική άμυνας και ασφάλειας της Ε.Ε.

    Τέλος, στις ερωτήσεις της Ύπατης Εκπροσώπου για τις απόψεις του Γ. Μανιάτη αναφορικά με τα θέματα της Ανατολικής Μεσογείου, ο Έλληνας Αντιπρόεδρος τόνισε ότι η επίλυση του κυπριακού και η διευθέτηση των ελληνοτουρκικών σχέσεων αναφορικά με την οριοθέτηση ΑΟΖ και Υφαλοκρηπίδας πρέπει να στηριχτούν μόνο στις αποφάσεις του Ο.Η.Ε., τις αρχές του Διεθνούς Δικαίου και του Δικαίου της  Θάλασσας, καθώς και σε πρωτοβουλίες που πρέπει να συμμετάσχει η Ε.Ε., σε συνεργασία με τον Γ.Γ. των Ηνωμένων Εθνών αναφορικά με την επίλυση του κυπριακού.

    Γιάννης Μανιάτης

    About ΤΕΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ

    This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    «
    Next
    Νεότερη ανάρτηση
    »
    Previous
    Παλαιότερη Ανάρτηση

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Leave a Reply